Home Editorial Ai mașină de teren și nu găsești anvelope? Soluția este online

Ai mașină de teren și nu găsești anvelope? Soluția este online

1250
0
anvelope

Să ai o mașină de teren în ziua de azi nu mai e chiar așa de mare scofală, însă problemele apar atunci când vine vorba despre întreținere. De fapt, la ce drumuri avem, sunt de părere că ar trebui să avem doar SUV-uri sau mașini 4×4 cum vezi prin munți pe la americani.

Cea mai mare problemă legată de întreținerea mașinilor cu tracțiune integrală, de teren accidentat, se leagă de cauciucuri. Singurele magazine care aduc și anvelope  4×4 sunt cele specializate în asemenea nișe, și din păcate în afară de București, nu mai există nicăieri așa ceva.

Cei care locuiesc în provincie și au nevoie de asemenea anvelope 4×4 au o singură opțiune: internetul. Alege anvelope 4×4 Premium din magazinul online anvelope-off-road.ro și o să vezi că dintr-o dată, cea mai mare problemă a mașinilor de teren devine practic inexistentă.

Bineînțeles că există mulți oameni care aleg să echipeze aceste mașini cu anvelope simple dar din punctul meu de vedere, o anvelopă 4×4 poate să facă diferența între o simplă mașină și una de teren. Cauciucurile sunt cele care aduc aderența, așa că nu trebuie neglijate.

Și nu recomand second hand, fugiți de cauciucurile second hand ca dracul de tămâie. Nu are rost să scutiți o cheltuială cu ce-i mai important. Repet, aderența mașinilor de teren este dată de către aceste anvelope așa că ar trebui să vă orientați întotdeauna către magazine precum anvelope-off-road.ro. Rabat la aderență este sinonim cu dezastrul și cu ineficiența unui sistem 4×4.

Același sfat îl dau și celor cu SUV-uri, pentru că de obicei și aceste mașini vin cu tracțiune integrală și cred că un set de anvelope n 4×4 pentru SUV, anvelope noi, este imperios necesar mai ales în sezonul rece când zăpada scade la minim aderența pe carosabil. Nu aș putea niciodată să înțeleg ideea de a cumpăra un SUV și a evita să-i cumperi anvelope corespunzătoare.

Așadar, indiferent de mașina pe care o aveți, dacă este destinată terenurilor accidentate, trebuie să o echipați cu anvelope corespunzătoare iar acum aveți o soluție destul de simplă de achiziție prin intermediul internetului.

 

Previous articleCe înseamnă întreținere de baza pentru o mașina?
Next articleCe trebuie sa știi despre instalațiile xenon. Avantaje si dezavantaje
Impatimit al automobilismului, adept al condusului corect si al disciplinei in trafic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here