Acasă Editorial Cât de des trebuie spălata o mașina și ce înseamnă o spălătorie...

Cât de des trebuie spălata o mașina și ce înseamnă o spălătorie care oferă calitate?

1860
0
spălătorie

E clar că fiecare își spală mașina atunci când consideră necesar. Pentru unii dintre noi asta se întâmplă o dată pe săptămână, pentru alții o dată la 3 luni, în funcție evident și de cât este folosită mașina cu pricina. Dar oare cât de des ar trebui spălată o mașină și ce înseamnă mai de grabă o spălătorie auto care oferă calitate, în contextul în care eu personal nu am găsit așa ceva până acum nicăieri? Și cred că nu sunt singurul disperat de calitatea slabă a spălătoriilor auto din România.

Din punctul meu de vedere, o mașină ar trebui spălată la fiecare final de săptămână, consider acest interval de timp unul decent pentru că așa se face și prin străinătate. De obicei, prin Germania, Anglia, Franța, la fiecare final de săptămână oamenii își duc mașinile la spălat pentru că așa au ei mentalitatea formată, să întrețină mașinile chiar dacă nu sunt prea murdare. Nu putem compara drumurile noastre infecte cu ale lor. Dacă ar fi să judecăm după drumuri, mașina care circulă în România ar trebui spălată zilnic.

Ce înseamnă o spălătorie auto de calitate?

Consider că este o problemă în acest moment cu spălătoriile auto în România, se simte lipsa unui serviciu de calitate. Din ce cauză nu există calitate? Probabil patronii învață oamenii să se grăbească să termine cât mai multe mașini într-o zi de muncă. Apoi, o chestie mai interesantă este și cea legată de ciubuc. Cel care nu primește ciubuc atunci când îți spală mașina, a doua oară nu își mai dă interesul să o facă lună. Cu toate că am lăsat mereu ciubuc pe unde m-am dus, nu am reușit să găsesc o spălătorie auto care să curețe mașina înăuntru mai bine ca mine. Eu cu un simplu aspirator o curăț mai bine decât orice spălătorie și nu înțeleg de ce. Probabil că spălătorii consideră drept suficient să ia gunoiul de mari dimensiuni, restul „las că merge și așa”…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.