Home Știri Auto Lumea ștergătoarelor de parbriz se schimbă. Magic Vision – ultima invenție a...

Lumea ștergătoarelor de parbriz se schimbă. Magic Vision – ultima invenție a celor de la Mercedes

2025
0
Magic Vision

Până acum, ștergerea parbrizului era destul de primitivă: două jeturi de apă împroșcau parbrizul în timp ce lamelele din cauciuc ale ștergătoarelor curățau suprafața. Problema este că acest mod de a șterge parbrizul îți obstrucționează vizibilitatea pentru câteva secunde, lucru ce poate fi destul de periculos mai ales atunci când se rulează la viteze mari. Pare un paradox, în momentul în care încerci să îmbunătățești vizibilitatea, o împiedici complet pentru câteva secunde.

Ei bine, cu Magic Vision, ștergătoarele și jeturile de apă sunt combinate într-un singur produs, înlocuind stropitorile convenționale care aruncau jeturile pe parbriz. Mici găuri așezate de-a lungul fiecărui ștergător împrăștie lichidul chiar în fața lamelelor din cauciuc în momentul în care acestea se mișcă în ambele direcții. Drept urmare, se face o economie de lichid de parbriz de până la 50%. Ștergătoarele Magic Vision ale celor de la Mercedes reușesc să curețe parbrizul mașinii mult mai bine fără să obstrucționeze absolut deloc vizibilitatea.

De asemenea, aceste ștergătoare vor fi montate și pe mașinile decapotabile, fiind echipate cu senzori speciali care simt când automobilul este decapotat și nu aruncă deloc apă înăuntru.

 

Previous articleAl tău Mitsubishi are probleme cu aerul condiționat? Află cum le poți rezolva cel mai ieftin
Next articleEști antreprenor și dorești să publici un anunț de angajare online? Iată 5 motive să încerci prima dată cu infomuncă.ro
Impatimit al automobilismului, adept al condusului corect si al disciplinei in trafic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here