Acasă Editorial Ești antreprenor și dorești să publici un anunț de angajare online? Iată...

Ești antreprenor și dorești să publici un anunț de angajare online? Iată 5 motive să încerci prima dată cu infomuncă.ro

1532
0
anunț de angajare online

În momentul în care îți deschizi un mic business în România, chiar dacă ești plin de entuziasm și chef de muncă, vei fi oarecum trezit la realitate în momentul în care o să începi să faci angajări. În ziua de azi este foarte dificil să faci rost de angajați serioși, uneori e foarte greu să faci rost de orice fel de angajați din moment ce tineretul preferă să plece la muncă în străinătate ori să stea pe banii părinților până la 40 de ani. Așadar, dacă ești antreprenor și dorești să faci rost de niște angajați ok cât de cât, care este cea mai bună soluție?

Ei bine, indiferent că discutăm despre locuri de muncă în Cluj sau Timișoara sau București, prin intermediul platformei infomunca.ro veți avea întotdeauna cele mai mari șanse de a găsi oameni cât mai potriviți activităților business-ului vostru. Da, știu că există în România alte platforme online destinate publicării de anunțuri de angajare, însă cred că există cel puțin 5 motive principale pentru care ar trebui să încerci din prima cu acest mic și nou apărut portal. În plus, niciodată, dar absolut niciodată platformele mari nu sunt capabile să ofere calitate.

5 motive să postezi un anunț de angajare pe infomunca.ro dacă ești antreprenor

  1. Selecția superioară. Filtrele candidaților sunt mult mai bine puse la punct. Din acest motiv, sunt șanse mult mai mici ca un mecanic să aplice la un job de manager și invers. Marile platforme destinate angajării de personal au avut și încă au o mare problemă cu filtrarea candidaților. Probabil se merge pe cantitate, nu pe calitate. Pe infomunca.ro, cei care caută locuri de muncă în inginerie vor găsi rapid și foarte precis exact posturile de ingineri. Pentru tine, ca angajator, este important să îți vină exact oamenii corespunzător cerințelor tale, nu altceva. Altfel, e timp pierdut.
  2. Postarea anunțurilor pe infomunca.ro este în mare parte gratuită. Este un aspect destul de important mai ales pentru cei care sunt la început de drum și nu doresc să cheltuie o grămadă de bani cu acest tip de activitate. Selecția personalului poate să fie destul de costisitoare dacă dorești să o faci prin intermediul acelor portaluri foarte mari despre care discutam mai sus și problema cea mai gravă este că va fi și o selecție imprecisă, din topor, din cauza filtrelor defectuoase sau a modului impropriu de organizare a platformelor. Pe infomunca.ro nu vei avea probleme.
  3. Candidații te pot contacta personal prin intermediul chat-ului. Aceasta este o funcție foarte interesantă pe care doar pe infomunca.ro o veți găsi și care, cel puțin din punctul meu de vedere, este foarte bună. Știm cu toții faptul că atunci când există un anunț de angajare, există implicit și foarte multe întrebări pe care candidații le au referitor la condiții, companie, etc. Ei bine, prin intermediul acestei ferestre de chat, cei care postează anunțuri cu joburi în străinătate și în România, pot răspunde întrebărilor potențialilor angajați și astfel, pot scuti timpul pierdut la interviu cu lămuririle de rigoare.
  4. Ai acces și candidații care NU aplică la jobul postat de tine dar se încadrează criteriilor. Doar pe infomunca.ro veți putea trimite oferta dumneavoastră tuturor celor care corespund criteriilor impuse. Ideea este destul de simplă. După ce veți posta un anunț de angajare, acesta va fi trimis via e-mail în maxim 24 de ore tuturor celor care se încadrează criteriilor de selectare. Nu toți cei care sunt în căutarea unui loc de muncă se loghează zilnic pe asemenea platforme iar aceste e-mail-uri reușesc să crească foarte mult rata de informare și ulterior cea de aplicare.
  5. Ai acces la candidați cu personalitate, open minded, candidați care sunt lipsiți de instinctul de turmă. La primă impresie poate că mulți dintre voi nu veți vedea un avantaj în ceea ce urmează să spun, dar stați un pic și analizați. În România, instinctul de turmă este foarte la modă. Foarte mulți oameni care sunt în căutare de locuri de muncă își fac conturi pe platforme celebre deja în România, și atât. Dar oare ți-ai dori un angajat care nu vede decât într-o singură direcție? Din punctul meu de vedere, o persoană care pierde timp de viață și își face cont pe o platformă mult mai mică precum infomunca.ro este un potențial angajat cu viziune, desprins un pic de instinctul de turmă. Orice antreprenor are nevoie în compania sa de oameni care sunt capabili să aducă și alt tip de soluții, nu doar cele clasice. Candidații care-și fac cont pe infomunca.ro cu siguranță sunt un pic diferiți.

Acestea sunt cele mai importante 5 avantaje pe care tu, antreprenor, le vei avea dacă vei decide să începi angajările cu infomunca.ro. După cum spuneam mai sus, uneori e bine să ne desprindem de instinctul de turmă și să încercăm să găsim soluții în locuri peste care 70% din societate trece cu vederea. Gândiți-vă întotdeauna la rentabilitatea postării unui anunț de angajare și de asemenea, aveți în vedere selecția cât mai precisă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.