Acasă Editorial De ce să alegi să mergi cu autocarul în Germania

De ce să alegi să mergi cu autocarul în Germania

1745
0
autocarul

Există foarte multă lume care a venit de sărbători în concediu pentru a fi alături de familie și acum, la final de ianuarie, o să vină momentul să plece înapoi la muncă. Chiar dacă mulți dintre voi vă gândiți să luați avionul către Munchen sau Nuremberg, cred că ar fi o decizie mult mai bună să plecați cu autocarul iar în cele ce urmează vei vedea de ce. Există cel puțin 3 motive pentru care ar trebui să stai departe de avion în această perioadă și vom discuta despre ele imediat.

3 motive pentru care ar fi mai indicat să alegi autocarul în această perioadă

  1. Vremea este foarte capricioasă. Avioanele pot să rămână la sol din cauza viscolului sau chiar mai rău, să fie nevoite să aterizeze forțat pe cine știe ce aeroport. Pe drum, pe autostradă mai bagi un plug și se circulă. Mai greu ce-i drept dar e mai bine decât să riști să ajungi să dormi prin aeroporturi cu zilele. Autocarul este o soluție mult mai sigură în această perioadă.
  2. Îmbarcarea în avion durează. Foarte multă lume spune că ajungi mult mai repede cu avionul la destinație dar nimeni nu spune că trebuie să fii acolo cu multe ore înainte iar în situația în care ai ghinionul să ai aeroportul la sute de kilometri de domiciliu, pierzi chiar jumătate de zi doar ca să ajungi la el. Firmele care transportă persoane au plecări în Germania și din provincie.
  3. Călătoria este mult mai liniștită. Chiar dacă durează practic mai mult, călătoria cu avionul este mult mai liniștită. Eu de exemplu ca să zbor cu avionul de la Severin la Munchen, voi fi nevoit să merg la București și să fac 6 ore pe drum. Din Gara de Nord voi fi nevoit să caut un mijloc de transport până la Otopeni, iar chestia asta e o adevărată bătaie de cap.

Acestea sunt cele mai importante 3 motive pentru care ar trebui să folosiți autocarul în această perioadă și nu numai. Mie întotdeauna mi-au plăcut călătoriile mai liniștite și sunt de părere că prin intermediul acestui mijloc de transport poți să ai parte de acest confort fizic și psihic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.