Acasă (P) StoAuto, locul potrivit pentru piese auto originale

StoAuto, locul potrivit pentru piese auto originale

1678
0
piese auto

Piesele auto originale sunt ușor de recunoscut deoarece au însemnele firmelor producătoare, au garanție mai mare decât piesele obișnuite, sunt vândute în reprezentanțe sau alte magazine ce au contracte cu marii producătoriși au indicatoare speciale care atestă că sunt produse din materiale de calitate și rezistență la uzură si funcționare intensă.

StoAuto este o firmă importatoare de piese auto și accesorii originale Volswagen, Audi, Seat și Skoda, cu sediul în București. Posibilitatea achiziționării online a pieselor auto vă scutește în a vă căuta piesele în magazinele din domeniu și este mult mai util și mai comod în condițiile evoluției tehnologiei de astăzi când o mare parte din populație își cumpără produsele necesare de pe internet.

Pe site-ul lor veți găsi următoarele categorii: lichide, baterii auto, accesorii, lichidări de stoc și catalog piese auto. StoAuto se adresează celor ce doresc să-și repare mașina la prețul corect folosind piese de calitate ce beneficiează de garanție.Revânzătorii și service-urile ce vor să comercializeze piese auto vor beneficia de suport online și tehnic exclusiv, transport preferențial și de prețuri competitive.

StoAuto deține în permanență pe stoc peste 1000 de repere și poate furniza alte 200.000 de repere la comandăîn 1-3 zile. Gama de produse se extinde de la piese de schimb și consumabile la accesorii, anvelope, jante,piese de tuning.Folosind piese de schimb originale vă veți bucura de siguranță, fiabilitate și performanță la cel mai înalt nivel.

Magazinul online StoAuto funcţionează pe bază de coduri pentru a găsi mai uşor anumite piese. Spre exemplu dacă vom căuta 03L129711E vom găsi o galerie de admisie originală VW-AUDI, compatibilă pentru motoarele common rail 2.0TDI.

O mașină funcționează corect atât timp cât piesele sale sunt de calitate și nu sunt uzate deoarece uzura este responsabilă cu performanțele slabe ale mașinii sau nefuncționarea acesteia. Când o piesă se uzează va afecta și altele până la producerea unei defecțiuni majore. De aceea este important a alege piese originale pentru nu avea parte de astfel de situații prea des.

În categoria Lichidări de stoc veți găsi produse la reduceri semnificative, un element esențial în economia dumneavoastră. Produsele le adăugați în coș și apoi puteți continua sau finaliza comanda. Puteți finaliza comanda fără a vă crea un cont și vă puteți verifica produsul după seria de șasiu pentru a vedea compatibilitatea cu mașina dumneavoastră. Puteți alege din mai multe tipuri de livrare: prin curierat, ridicare de la sediu și livrare într-o oră, iar plata o puteți efectua la livrare, cu ordin de plată sau online cu cardul. Dacă aveți dubii în alegerea produselor puteți beneficia de consultanță.

Alegeți să achiziționați piese auto originale de la StoAuto și convingeți-vă singuri că întotdeauna calitatea va face diferența și produsele copiate rămân la statutul de copii fără performanțe uimitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.