Acasă (P) Este o idee să-ți cumperi cauciucuri de iarnă în toiul verii?

Este o idee să-ți cumperi cauciucuri de iarnă în toiul verii?

3075
0
cauciucuri de iarnă

În România există legi destul de stricte legate de cauciucurile de iarnă sau mai bine zis de folosirea acestora așa că în mod normal, data de 1 noiembrie ar trebui să-i prindă pe șoferi cu aceste anvelope montate pe mașină. Până în noiembrie mai sunt câteva luni bune, de obicei nimeni nu-și cumpără anvelope de iarnă acum în toiul verii dar să știți că nu ar fi o idee foarte rea. Din contră, se spune că omul gospodar își face vara sanie și iarna car și veți vedea în cele ce urmează care sunt motivele pentru care consider această achiziție drept o afacere destul de bună.

3 motive să cumperi vara anvelope pentru sezonul rece

  1. Prețurile sunt mult mai mici. E lucru știut faptul că înainte de 1 noiembrie prețurile sar în aer. E normal, toată lumea se trezește că are nevoie de anvelope de iarnă ieftine. Dacă știi de acum că la iarnă o să ai nevoie de un set nou de cauciucuri, fii om gospodar și cumpără-le de acum, din vară și vei scăpa mult mai ieftin. Dacă prinzi marfa de anul trecut o să-ți fie și mai bine la buzunar.
  2. Eviți lipsa stocurilor. Legea te obligă să ai anvelopele de iarnă pe mașină doar dacă vrei să intri pe o porțiune de drum acoperită cu gheață sau polei și la noi în România nu prea mai există certitudine atunci când vine vorba despre vreme. Te poți trezi oricând cu zăpada venită dacă a trecut de 1 noiembrie și când o să vrei să dai comandă de cauciucuri o să vezi că stocurile magazinelor sunt epuizate. Cel mai bine este să comanzi anvelope iarnă de la Acvila Romania de acum.
  3. Găsești calitate. Din păcate, în țara asta nu prea există calitate indiferent de domeniu. Magazinele aduc puține anvelope mai scumpe, de calitate, care se dau ca pâinea caldă înainte de 1 noiembrie. Dacă vrei să prinzi și tu un set acum ai ocazia. Poți afla mai multe despre anvelopele de iarnă aici, despre anvelopele de iarnă de calitate vreau să zic, rezistente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.