Acasă (P) Cât de important este scutul de sub motor de fapt?

Cât de important este scutul de sub motor de fapt?

4673
0
scutul de sub motor

Scutul amplasat sub motor este deosebit de important și eu unul am observat chestia asta abia în momentul în care l-am dat jos pe cel de la mașina mea. Imediat, am luat cunoștință cu niște probleme destul de ciudate pe care nu aveam să mi le imaginez vreodată. Am să vă povestesc în cele ce urmează de ce este bun un scut motor normal sau un scut metalic și rămâne la alegerea voastră dacă merită sau nu să faceți această investiție, deși, în mod normal, toate mașinile pleacă cu un scut din fabrică.

Care sunt problemele cu care te vei lupta dacă nu au un scut motor pe mașina ta?

În primul rând, tot felul de vietăți pot să-și facă adăpost sub capotă mai ales iarna când temperaturile afară sunt groaznice iar motorul mașinii este cald. Eu am observat cum imediat după ce am dat scutul jos de pe mașină, șobolanii au început să-și facă casă pe sub capota mea.

În al doilea rând, motorul o să se prăfuiască destul de rău dacă nu ai un scut instalat. La ce străzi avem, cred că concurăm cu Sahara la nivelul de praf existent pe carosabil. Praful o să intre pe la senzorii de pe motor și o să observi cum încet încet, toți vor ceda. Mașinile pe care le conducem noi au fost concepute pentru a fi conduse pe străzi normale, nu pline de praf cum sunt cele din România. Atunci, dacă nu ai un scut instalat, cine îți protejează mașina de praf?

În al treilea rând, dacă ai o scurgere de ulei, ori de lichid nu o să prea observi pentru că se va duce tot jos, pe asfalt (ceea ce oricum nu e prea corect dar în fine…). Dacă vei avea un scut motor instalat o să vezi imediat pata de ulei și vei reuși să intervii la timp și să remediezi problema.

De unde poți cumpăra un scut motor pentru mașina ta?

Poți cumpăra un scut motor la preț avantajos de pe auto-hak.ro. Dacă cumva nu-l mai ai pe mașină, ai face bine să-l instalezi până nu e prea târziu, mai ales că poți cumpăra unul exact pentru marca și modelul tău de mașină de pe internet.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.