Acasă (P) 5 motive să cumperi o centrală pe lemne și cărbuni Liepsnele

5 motive să cumperi o centrală pe lemne și cărbuni Liepsnele

7472
0
centrală pe lemne și cărbuni Liepsnele

E destul de dificil să alegi centrala termică pe lemne perfectă atunci când vrei să-ți dotezi casa ci așa ceva pentru că opțiuni sunt multe. E plin internetul de asemenea aparate care mai de care mai interesante, ce pot fi cumpărate la prețuri destul de avantajoase. În cele ce urmează vă vom prezenta 5 motive principale pentru care ar trebui să cumperi centrale pe lemne Liepsnele în cazul în care te afli în această dilemă. Mi se pare metoda perfectă pentru a produce căldură și apă caldă fără să depinzi de un singur tip de combustibil. Aceste centrale Liepsnele merg și cu cărbuni.

5 motive să cumperi o centrală pe lemne și cărbuni Liepsnele

  1. Centralele Liepsnele sunt foarte economice. După cum spuneam mai sus, puteți arunca în ele tot felul de combustibili. Merg cu lemne, cu cărbuni, cu peleți, cu deșeuri de lemne, etc. Aceste centrale termice funcționează până la 30 de ore cu o singură încărcare de lemne sau 3-5 zile dacă optați pentru cărbuni. Oricum, sunt mult mai economice decât orice altă centrală termică existentă.
  2. Sunt foarte ușor de întreținut și curățat. Curățarea de cenușă se face de 2 ori pe lună, maxim, și discutăm despre un procedeu destul de simplu. Dacă nu veți folosi cărbuni e posibil să fiți nevoiți să o curățați maxim odată pe lună. Aceste centrale termice nu necesită alt tip de întreținere în afară de curățarea de cenușă. Știu că mulți dintre voi nu ați auzit de acest brand, însă vă puteți documenta.
  3. Sunt compatibile cu programul Casa Verde. Dacă aveți de gând să accesați programe de genul „Casa Verde”, trebuie să știți că aceste centrale termice pe lemne și cărbuni Liepsnele pot fi achiziționate prin intermediul lor. Au fost incluse pe lista celor compatibile de către Guvern și în funcție de necesitate, pot fi achiziționate prin intermediul subvențiilor.
  4. Ai 5 ani garanție la centrală dar ele duc cam 25 de ani. Da, cam 25 de ani este durata de viață a unei centrale termice pe lemne și cărbune Liepsnele, cu o garanție tehnică de 5 ani. E destul de bine zic eu, dacă stăm să ne gândim că în ale noastre case moderne nu prea mai au obiceiul să trăiască generații după generații. Dacă te va ține 25 de ani, e mai mult decât ok mai ales că nu te obligă nicio lege să o schimbi la 10 ani cum este în cazul centralelor termice pe gaze naturale.
  5. Cazanul este certificat TUV. Totul este în siguranță. Există certificări pentru cazan, nu o să te trezești că-ți aruncă în aer casa sau ceva de genul. Totul este certificat și omologat, altfel nu ar putea fi vândut în România. Sunt anumite standarde ce trebuie atinse din punct de vedere al normelor de siguranță și în cazul centralelor pe lemne Liepsnele nu vor exista niciodată probleme.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.