Acasă (P) Geanta pentru barbati, un accesoriu mai mult decat util

Geanta pentru barbati, un accesoriu mai mult decat util

1708
0
Geanta pentru barbati

Chiar daca pare destul de evident ca femeile poarta genti si numai acestea dispun de optiuni in acest sens, barbatii nu ar trebui exclusi din ecuatie. Nu este vreo moda aparte sau un trend recent ca un barbat sa isi etaleze o geanta eleganta. Sub o forma sau alta si reprezentantii masculini au avut parte de astfel de accesorii de-a lungul timpului.

O geanta poate fi folosita pentru documente, pentru laptop, pentru mers la sala si asa mai departe. Scopurile in numele carora un barbat ar alege sa poarte o geanta sunt multiple. Desigur, atitudinea este pe masura, iar cand vine vorba de tipologia gentilor potrivite lor, acestea sunt surprizator, aproape la fel de diverse precum optiunile pe care le au femeile in acest sector.

Ghidul achizitiei unei genti pentru barbati

Motivele practice sunt cele mai adesea si cele care fac ca o geanta sa fie aleasa. Vazuta mai mult decat un accesoriu, ca o completare a tinutei, trebuie avut in vedere faptul ca o geanta barbateasca este in masura sa influenteze stilul si aspectul purtatorului. Iata asadar, cateva referinte care actioneaza ca un ghid cand vine vorba de selectia unei genti.

  • Geanta business este ca si o servieta, este compartimentata specific pentru ceea ce tine de acest mediu, pentru documente si mape. Nu este tocmai elegant sa inghesui in ea tot felul de obiecte mari si supradimensionate. O astfel de geanta ar trebui sa fie din piele si cu manere foarte rezistente, avand in vedere stilul, prestanta, dar si utilitatea sa.
  • Geanta casual este una versatila. Ca si stil aceasta se potriveste in varii tinute. Atentie insa la combinatiile facute! De regula, o geanta se potriveste cu stilul pantofilor in cazul barbatilor. Asadar, exista un reper in momentul in care o geanta este piesa finala aleasa la o tinuta.
  • O geanta din piele este de dorit pentru ca ofera un stil aparte si desigur are si nivelul calitativ dorit. Cu toate acestea, nici cele din material textil nu sunt de ignorat, de vreme ce pot oferi un look casual, poate fi alegerea ideala pentru micile obiecte necesare a fi la indemana.
  • Ca si nuante, cele mai preferate sunt tonurile de negru si maro. Asta si pentru ca asortarea cu pantofii se face mai usor, precum si integrarea in sine a accesoriului in toata tinuta nu impune un test cromatic suprem.
  • O geanta se alege si in functie de compartimentare, astfel ca trebuie sa se defineasca scopul pentru care este aleasa. O servieta va fi cu multiple buzunare, fata de gentile casual spre exemplu.

Ca o concluzie, o geanta barbati piele este nivelul superior sa spunem in materie de accesorii de acest gen pentru barbati.           Indiferent insa de alegere, trebuie sa se tina cont de faptul ca o geanta pentru ei este utila, pentru a nu mai arata inestetic urma unui portofel indesat in buzunar spre exemplu. Aparte de stilul practic, trebuie sa i se ofere atentia necesara in materie de accesoriu, trebuie purtata cu stil, nu tinuta brutal intr-o mana sau atarnand.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.