Home Editorial Cam periculoase pentru pietoni mașinile electrice, chiar și cele hibride

Cam periculoase pentru pietoni mașinile electrice, chiar și cele hibride

1040
0
mașinile electrice

Eu unul ador mașinile hibride. Cele electrice, mmm, nu sunt încă acolo unde ar trebui din punct de vedere al fiabilității, părerea mea. Hibridele însă, în special cele echipate cu motor electric + motor pe benzină mi se par geniale pentru oraș, unde mergi 90% doar electric din pricina vitezelor reduse.

Ei bine, am descoperit și prima problemă legate de aceste mașini electrice sau electrice hibride, nu se aud. Ieri chiar era să dea una peste mine, ieșea dintr-o curte și eu nu am auzit nimic, m-am trezit cu ea la picioare. M-am documentat un pic pe net și se pare că această problemă datează încă din 2014 în Europa, dar evident nu s-a făcut nimic până acum. Am citit știri legate de această problemă în trecut dar le-am considerat o propagandă ieftină a petroliștilor. Asta până aseară.

Cred că ar trebui puse niște semnale acustice pe mașinile electrice și pe cele electrice hibride, ceva de genul celor montate pe camioane atunci când se fac manevre de marșarier. Cumva trebuie să se facă auzite, altfel, pe măsură ce această tehnologie se va dezvolta, or să apară accidente destul de urâte pe care sunt sigur că nu și le dorește nimeni.

Previous article4 adevăruri care ar trebui să te pună pe gânduri dacă plănuiești să te muți de unul singur, fără ajutorul profesioniștilor
Next articleCazanul cu supapă – prima grijă a românului care ajunge la muncă 2 luni în UK
Impatimit al automobilismului, adept al condusului corect si al disciplinei in trafic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here