Acasă (P) 4 adevăruri care ar trebui să te pună pe gânduri dacă plănuiești...

4 adevăruri care ar trebui să te pună pe gânduri dacă plănuiești să te muți de unul singur, fără ajutorul profesioniștilor

1238
0
te muți

Vine un moment în viața fiecăruia dintre noi când trebuie să ne mutăm. De multe ori, pare o operațiune superficială care poate fi dusă la bun sfârșit fără ajutor din partea unor profesioniști, unor firme specializate în servicii de mutări. Eventual, avem obiceiul să ne chemăm rudele la cărat de mobilă pe scări în cazul în care avem prieteni care dau bir cu fugiții atunci când aud de muncă.

Ei bine, dacă urmează să te muți și ai început să pui la cale strategia pentru căratul mobilei și a lucrurilor în general, stai 3 minute și citește acest articol. O să prezentăm câteva adevăruri legate de această operațiune care ar trebui să te pună pe gânduri și să te facă să apelezi la o companie specializată în mutări locuințe precum cei de la www.moveout.ro.

4 adevăruri care ar trebui să te pună pe gânduri dacă plănuiești să te muți de unul singur, fără ajutorul profesioniștilor

  1. O să fie greu să găsești „voluntari”. Deși ai impresia că prietenii tăi vor sări imediat în ajutor atunci când le vei cere, stai să vezi circ atunci când or să audă că vrei să te muți. Unul o să se scuze că îl doare spatele, altul o să fie plecat din localitate fix atunci când te muți tu, altul pe la țară și etc. Există un pericol real să te trezești că nu ai cu cine să cari mobila pe scări.
  2. O să îți rupi spatele sau mâinile. În cazul în care ai bafta și vin câțiva prieteni să te ajute la cărat, sunt șanse foarte mari să-ți rupi spatele cu mașina de spălat în brațe. Multă lume nu realizează faptul că a căra pe scări niște lucruri foarte grele nu e deloc simplu, mai ales atunci când acestea trebuie rotite și sucite și învârtite astfel încât să încapă printre balustrade.
  3. Sunt șanse mari să rupi/spargi ceva. Dacă nu se rupe sau sparge nimic pe scări, cu siguranță se va întâmpla chestia asta în timpul transportului. Oricât ai încerca tu să le așezi în mașină, oricât te-ai chinui, tot nu ai experiența celor care fac chestia asta zilnic și care au multe metode de a oferi protecție în timpul transportului. De ce să ai parte de evenimente atât de neplăcute?
  4. Transportul o să te coste… o să te coste! Cei care s-au mutat singuri pot confirma faptul că atât în București cât și în țară, cei care oferă transport de marfă sunt destul de lacomi. Or să vrea bani și pentru faptul că stau și așteaptă după tine să încarci mașina. O să te coste transportul mai mult decât îți imaginezi tu. Iar dacă ai vreun amic cu dubă, la fel, mă îndoiesc că o să scapi prea ieftin.

Dacă vei apela la profesioniști, toate aceste probleme vor dispărea. Cei de la moveout.ro vin cu suficienți oameni pentru a duce la bun sfârșit operațiunea, o vor transporta în siguranță la destinație fără să spargă nimic, iar costurile de transport nu vor mai fi problema ta. Acestea sunt cele 4 adevăruri despre mutatul într-o locuință nouă pe care s-ar putea să le pierzi din vedere din cauza entuziasmului organizatoric. Mare atenție, sunt aspecte care te pot da peste cap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.