Acasă (P) 4 motive să cumperi piese auto online

4 motive să cumperi piese auto online

2772
0
piese auto online

Importurile de mașini second hand au explodat după 1 februarie, când ilegalitatea numită „Timbru de Mediu” a fost eliminată din legislație. Evident, mai tot românul a început să își caute o mașină second hand pentru buzunarul lui cu care să-și facă treaba. Și mai evident este faptul că mașinile second hand nu stau prea bine din punct de vedere tehnic așa mai toate au nevoie de mici reparații, prin punctele esențiale. Deși mulți sunteți tentați să comandați piesele necesare reparațiilor din oraș, vom discuta în cele ce urmează despre 4 motive pentru care ar trebui să cumperi piese auto online, din fața calculatorului, fără să mai fi nevoit să iei la pas orașul.

4 motive să cumperi piese auto online

  1. Prețurile sunt mai mici. Este o caracteristică generală a online-ului. Altfel, tot acest concept de shopping online nu ar mai avea fundament. În plus, magazinele online au costuri de întreținere mai mici, se ele pot să o lase mai moale cu adaosul comercial.
  2. Seriozitatea este maximă. Cei care au comandat piese auto din oraș au observat faptul că de multe ori, au primit ceva care nu se potrivește. Se întâmplă asta din cauza faptului că cei care se ocupă de comenzi nu cunosc mecanică și nici să opereze bine softurile specifice. Online nu o să te lovești de această problemă. Interesul magazinelor de piese auto online e să nimerească bine din prima.
  3. Timpul de livrare este decent. Ultima dată când am comandat ceva de la un magazin de piese auto din oraș am avut neplăcuta surpriză să aștept vreo 3 zile după acea piesă. Este vorba despre un amortizor. Păi nu mai bine comandam eu de pe net și îmi ajungea în doar 2 zile?
  4. Retururile sunt favorabile. Comerțul online trebuie să respecte niște legi destul de serioase. Una dintre ele se leagă de retururi. Puteți returna tot ce nu se potrivește pe mașină sau tot ce considerați că nu este de calitate, din orice magazin piese auto online ați comanda. Oricum, nu cred că or să fie prea multe retururi dacă veți lucra cu magazinele de piese auto online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.