Acasă (P) Câți dintre voi aveți becuri auto de rezervă în mașină?

Câți dintre voi aveți becuri auto de rezervă în mașină?

3541
0
becuri auto

Mi-am pus întrebarea aceasta aseară, când în drum spre casă am văzut vreo 3 mașini care aveau unul dintre faruri fără lumină, semn că se arsese becul. Asta e, se arde se arde însă de ce nu au oamenii becuri de schimb la ei? Cred că ar trebui luată un pic mai în serios chestia asta cu luminile mai ales noaptea, mai ales pe timp din acesta nefavorabil precum ploaie sau ninsoare. Culmea, că am vorbit în trecut cu cineva care avea un bec ars și-mi spunea că nu-l schimbă din cauza faptului că zona respectivă pe unde se face înlocuirea este mai greu accesibilă și îi este lene să se bage pe acolo.

Nu fraților, nu se face așa. Dacă îți e greu să te duci pe la hipermarketuri sau prin PECO să cumperi becuri auto, o poți face de acasă, prin intermediul magazinelor online. Dai comandă și îți vin becurile acasă. Nu trebuie să te mai strofoci cu absolut nimic. Dacă îți e greu să schimbi un bec, mergi la service. Oamenii au dezvoltat această mentalitate din cauza faptului că nu au prea fost sancționați. De exemplu, eu mi-am cumpărat mașină de vreo 10 zile și în tot acest timp, nu am văzut prin oraș nici măcar un echipaj de la Poliția Rutieră. Dacă aceștia ar sta în trafic și ar sancționa pe cei care au defecțiuni la mașină, oamenii nu ar mai merge fără becuri.

Polițistul îți dă dreptul să remediezi defecțiunea cu becul ars în 5 minute. În cazul în care nu o faci, primești amendă și ți se reține certificatul de înmatriculare până faci dovada faptului că ai rezolvat. De ce să riști o amendă destul de mare + un drum la RAR atunci când poți foarte bine să cumperi din timp becuri auto LED, chiar și becuri auto Xenon dacă ai montate pe mașină asemenea dispozitive? Și oricum cred că ar trebui să aveți în calcul în primul rând siguranța la volan, pentru că dacă cineva nu vă vede din cauza acelor becuri arse, pot apărea accidente rutiere destul de grave.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.