Acasă Editorial Despre directoarea care a încurcat frâna cu accelerația

Despre directoarea care a încurcat frâna cu accelerația

1761
4
directoarea care a încurcat frâna cu accelerația

Am mai discutat noi despre femeile „pericol public” atunci când se urcă la volan, și iată că suntem nevoiți să mai deschidem subiectul o dată. O directoare de școală a încurcat accelerația cu frâna și a intrat cu ditamai SUV-ul într-un pâlc de 8 oameni. Din fericire nu a murit nimeni, dar totuși, 8 oameni frate? Am mai auzit eu despre dobitoace care au făcut praf 10 mașini în parcare după ce și-au luat permisul, dar să intri cu mașina în 8 oameni pentru că nu știi care-i frâna și care-i accelerația? Și mai ai și SUV cu nu știu câți sute de cai putere, că e la modă grandomania și țigănia.

Și nu, nu e vina ei pentru că s-a ajuns aici. Singurul vinovat este examinatorul care i-a dat permisul de conducere. Un examinator serios nu are cum să nu observe astfel de stângăcii și-mi pare rău că nu există o lege care să tragă un pic la răspundere pe cei care acordă permise de conducere la asemenea pericole sociale. Că v-am povestit și despre proasta cu Loganul albastru de la mine de la bloc în jurul căreia nu mai are nimeni curaj să parcheze. Ea e un caz asemănător, a vrut să plece înainte și a pornit în marșarier, oprindu-se fix în mașina mea. N-au frate ce căuta la volan asemenea idioți. Aș vrea ca cei care nu au nicio treabă cu condusul să poată fi reclamați undeva, pe baza unor probe video să fie rechemați să dea traseul, cu manevre și toate cele. Altfel, ne vom trezi omorâți pe stradă de fel de fel de dobitoci care încurcă accelerația cu frâna.

4 COMENTARII

    • Salut, in general sunt 2 mari sfaturi cand iesi pentru prima data cu masina in strainatate: Unu, ar fi sa respecti temeinic legile de acolo ….si doi, poate chiar mai important, fereste-te de soferii romani!! Daca vezi un nr de romania, pastreaza distanta, lasa-l se te depaseasca, da-l naibii sa mearga in treaba lui. Doar tu ai de castigat. Un exemplu: prin 2015 eram pe autostrada intre Brno si Praga, conduceam un Fiat Uno din ’92. Masina foarte bine pusa la punct, mecanic vorbind. Eh, conationalii nostrii mi-au tinut sa-mi demonstreze taranismul lor ancestral si faceau misto cand ma depaseau. Pe unu l-am gasit iesit in decor iar pe celalalt cu capota ridicata si nor de aburi de la motor. Le-am urat succes, in gand …si mi-am vazut de drum pana in Berlin. Cu un „harb” de 1100 cmc si vreo 50 caluti-putere. Totul e sa-ti repsecti masina, sa respecti legile pe unde mergi si totul va fi bine.

  1. daca e masina toyota din imagine,nu e suv! pare a fi corolla! dar totusi… e imposibil pentru un sofer rational si in deplinatatea facultatilor mintale sa incurce pedala de frana cu acceleratia… nici daca-s beat nu le incurc… adica nu le-am incurcat nici cand pilotam motociclete bausem vreo 4 beri si m-au prin in buzau de mi-a iesit 0.38 la suflat… bine ca a fost in 2006… de atunci nici ca am mai condus CEVA/ORICE daca beam ceva! de fapt din ziua 12, luna a-10a ,anul 2015 nu am mai baut absolut deloc alcool,nici macar tincturile din plante ce le mai iau din cand in cand nu le mai cumpar cu alcool ci glicerina! Iar sa fiu sincer TOATE IMI MERG MAI BINE DE CAND NU MAI BEAU ALCOOL! In fine, i-au pus fiola fumeii astea? POATE CHIAR ERA BAUTA… altfel nu pot sa cred stirea asta…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.