TicTrans

Ultima dată când am discutat cu un amic pe tema coletelor trimise internațional, am realizat că nu multe sunt firmele românești care pot fi catalogate drept serioase. Omul trimisese o asigurare RCA în Belgia într-un colet, prin intermediul unor tipi care făceau curse Belgia și coletul cu pricina cică s-a pierdut pe drum.

Vă dați seama, asigurarea RCA era pentru o mașină românească care se afla deja la cineva în Belgia și etc, o adevărată bătaie de cap și o pagubă de asemenea însemnată. Cu alte cuvinte, așa pățești dacă alegi să trimiți colete internațional prin oameni despre care spune lumea că ar face curse internaționale, cu toate că nu au o firmă prin care să dea chitanță sau ceva de genul.

Dacă ai și tu de trimis colete Belgia, sau dacă ai pe cineva în Belgia care dorește să-ți trimită colete, trebuie să apelezi la o firmă de coletărie serioasă precum TicTrans.Ro. Există de fapt 5 motive pentru care ar trebui să apelezi la serviciile lor în materie de coletărie internațională, motive pe care le-am enumerat mai jos.

5 motive să trimiți colete din sau către Belgia cu TicTrans

  1. TicTrans este o companie de transport internațional care activează pe piață de 10 ani. Vei fi tratat cu respect de o companie care a rezistat pe piață atât de mult timp. Cei de la TicTrans au înțeles faptul că seriozitatea le va aduce popularitate și prosperitate așa că serviciile oferite de ei atât pe parte de transport persoane cât și pe parte de coletărie internațională, sunt de top. Fiind o companie în toată regula, veți primi bon fiscal/chitanță pentru serviciile achiziționate de la ei și vă veți simți în deplină siguranță ca și consumator.
  2. TicTrans poate oferi garanție pentru coletele transportate. Fiind o firmă de curierat în toată regula, este evident faptul că oferă și garanție, în funcție de valoarea declarată probabil. Acest aspect este forte important, de luat în calcul mai ales de cei precum amicul meu, de oamenii care aleg să trimită colete Belgia prin intermediul lui X și Y, fără să primească niciun act la mână, niciun bon, nicio chitanță, nimic. Fiind asigurate bunurile, puteți fi despăgubiți, exact ca în România, cei care ați trimis colete în România prin curier știți despre ce vorbesc.
  3. Prețurile practicate de TicTrans sunt destul de convenabile. Am putea spune că sunt oarecum adaptate puterii de cumpărare a românilor. În medie, cei de la tictrans.ro cer cam 1 euro/kg atât timp cât nu discutăm despre ceva foarte voluminos, sau 1.5 euro/kg pentru coletele trimise din și către Germania. Sincer să fiu, mie mi se par niște prețuri destul de bune, mai ales dacă stăm să le comparăm cu cele practicate în România de către curieri. Să nu mai zic de prețurile firmelor de curierat internațional de renume, care te pot taxa și de 10 ori mai mult.
  4. Timpul de tranzit este destul de mic. Dacă ai de primit colete Belgia prin TicTrans, trebuie să știi că acestea vor ajunge în regim de coletărie rapidă, adică în 2 zile. Acest tip de serviciu este de departe unul dintre cele mai bune de pe piață și sincer să fiu, mai mult decât competitiv. Păi 2 zile se chinuie curierii să aducă coletele pe România, ce să mai zic dintr-o țară aflată la aproape 2000 de kilometri distanță? Acesta mi se pare unul dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui să apelezi la cei de la TicTrans dacă vrei să trimiți colete din Belgia sau către Belgia.
  5. Coletele trimise se livrează în sistem door to door. Păi ori suntem curieri ori nu mai suntem? Cei de la TicTrans vor livra coletele expediate din România la ușa destinatarului în Belgia și invers, coletele expediate din Belgia le vor livra la ușa destinatarului din România. Nu trebuie să te mai duci tu pe unde oprește autobuzul, să iei pachetul de acolo cum se făcea înainte. În ziua de azi totul s-a simplificat. Nu mai trebuie să treci prin Furcile Caudine doar ca să iei coletul trimis de rudele plecate la muncă în Belgia. Îți vine acasă asemenea oricărui colet livrat de curier.

Acestea sunt cele mai importante 5 motive pentru care ar trebui să apelezi la serviciile TicTrans în materie de coletărie internațională în cazul în care ai de trimis ceva din sau către Belgia. Discutăm despre o companie în toată regula, care activează pe piața internațională de suficient de mult timp cât să poată fi catalogată drept serioasă. Expedierea coletelor prin intermediul TicTrans este relativ ieftină și ai siguranța că totul va fi în regulă.

Există garanții pentru fiecare colet expediat cu TicTrans, și avantajele nu se opresc aici. Pe lângă faptul că timpul de tranzit este destul de mic (doar 2 zile), coletele sunt livrate direct destinatarului la adresa lui, nu trebuie să se mai deplaseze nimeni la un anumit punct de întâlnire pentru a recepționa coletul. Puneți voi singuri în balanță aceste avantaje și trageți voi singuri concluzia dacă merită sau nu să apelați la cei de la TicTrans pentru colete Belgia.

1 COMENTARIU

  1. Va las eu un motiv sa nu apelati la ei!
    O experienta total neplacuta!
    Pe scurt, am vrut sa imi aduc masina din Romania in Luxembourg. Am sunat luni si am stabilit o cursa pentru vineri. Toate bune, confirm cursa a doua zi verbal cat si prin sms si mi se transmite ca voi fi contactat in ziua de joi pentru a stabili toate detaliile (evitand sa imi dea alte detalii pana atunci). Surpriza! In ziua de joi nu m-a sunat nimeni pana la ora 5PM. Sun la companie, nimeni nu raspunde. Trimit mesaj. Mi se raspunde tot prin sms in scarba ca toate sunt in regula si mi s-a dat un numar de telefon pentru sofer. Sun soferul la 6PM, nu raspunde nimeni. Las mesaj dar degeaba. Scriu acest mesaj la ora 23:00 in aceeasi zi si nici pana acum nu m-a contactat nimeni. Niste neseriosi! Total dezamagit de serviciil!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.