Home Colțul camionagiilor Cum urci camionul pe tren pentru Eurotunnel (Anglia – Franța) cu Mihai...

Cum urci camionul pe tren pentru Eurotunnel (Anglia – Franța) cu Mihai Ionel

12944
0
Eurotunnel

Cei care sunteți șoferi începători sau urmați să fiți, mai mult ca sigur veți începe această meserie pe comunitate. Să faci comunitate înseamnă să stai vreo 2 luni de zile plecat din țară și să tranzitezi uneori și 3-4 țări europene/zi. Azi ai încărcare în Germania, mâine descarci în Anglia și așa mai departe. Ei bine, astăzi vom prezenta cu ajutorul lui Mihai Ionel o speță destul de interesantă a comunității, mai ales pentru începători. Clipul lui Mihai arată clar și precis cum se procedează la trecere din Anglia spre Franța prin Eurotunnel, adică pe tren.

Discutăm despre o procedură destul de complicată, ce conține mulți pași și care cere foarte mare atenție la detalii. Clipul lui Ionel ține vreo 30 de minute și cuprinde întreaga operațiune. Așadar, începătorii să își ia pixul și carnețelul de notițe și să consemneze procedura.

După ce am prezentat procedura de tranzitare pentru Elveția a lui Daniel Cimpoeru, vine și procedura de îmbarcare pe tren a lui Mihai Ionel. Țineți aproape, urmează o serie întreagă de articole de acest gen, menite să vină în ajutorul începătorilor.

 

 

 
Avem aici și partea a 2-a, procedura de coborâre de pe tren.

Previous article5 motive să trimiți colete din sau către Belgia cu TicTrans
Next articleTutorial tranzit pe Elveția – cu Daniel Cimpoeru
Impatimit al automobilismului, adept al condusului corect si al disciplinei in trafic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here