Home (P) Cum alegi magazinul online de piese auto din care să comanzi?

Cum alegi magazinul online de piese auto din care să comanzi?

2268
0
piese de caroserie

Alegerea magazinului online din care comanzi piese auto pare o operațiune oarecum dificilă. Numărul acestor entități virtuale a crescut destul de mult în ultimii 5 ani și pur și simplu nu prea știi încotro să te îndrepți în momentul în care decizi că dorești să comanzi piese auto online. Ei bine, dacă ești în dubii și nu știi cum să alegi magazinul, iată 3 repere care s-ar putea să te ajute.

Cum alegi magazinul online de piese auto din care să comanzi?

Vechimea

Cu cât un magazin online este mai vechi pe piață, cu atât este considerat mai „de încredere”. Ideea e destul de simplă: piața din România este destul de instabilă, ca și economia de altfel. Nu rezistă decât cei puternici care doresc să aducă în prim plan seriozitatea și respectul față de client.

În ziua de azi, clienții sunt destul de receptivi la modul în care sunt tratați în momentul în care scot bani din buzunar și e clar că dacă simt neseriozitate, a doua oară nu mai cumpără. Pe piață nu au cum să reziste magazinele neserioase care-și bat joc de clienți. Un minim 5 ani pe piață ar fi ok.

Promoțiile

Prin intermediul promoțiilor (promoțiilor reale mă refer), magazinele arată respect față de clienți. E bine să alegeți magazinul online de piese auto în funcție de promoții pentru că veți avea de două ori de câștigat: o dată cu prețurile și încă o dată cu descoperirea unui comerciant care respectă clientul. Nu e musai să fie promoții gen Black Friday, însă e de ajuns să fie măcar un 7% reducere pe Weekend. Puțin acolo e mai mult decât suficient. Să se vadă grijă față de client doar…

Prețurile

Da, în online, prețurile contează foarte mult. E imperios necesar să alegi un magazin de piese auto care-ți oferă prețuri mai bune decât cele promovate de magazinele din oraș. Întreg conceptul online se bazează pe prețuri mai mici ca-n realitate, sau cel puțin, așa ar trebui să fie. Trebuie să fii atent la prețuri pentru că altfel nu o să ai nimic de câștigat. Interesul tău este să faci o afacere bună.

Previous article3 accidente (dezastre) evitate de 3 șoferi cu adevărat profesioniști (VIDEO)
Next articleLogica din spatele bolidului de lux în cea mai săracă țară din Uniunea Europeană
Impatimit al automobilismului, adept al condusului corect si al disciplinei in trafic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here