Acasă Editorial La service – atunci când duci mașina să o repari și o...

La service – atunci când duci mașina să o repari și o primești înapoi și mai defectă

2462
0
La service

Am dus cu un amic de-al meu un Renault Scenic la un service auto din oraș ca să schimbe ambreiajul. Acesta cedase și a fost o reparație necesară. Ei bine, când am luat mașina de acolo nu mai mergea servodirecția. Evident, oamenii au zis că așa a fost, că ei au pus toate piesele înapoi pe mașină și că ei nu i-au făcut nimic. Băi nene, decât să duci mașina în service în România, mai bine o dai la fier vechi și cumperi alta dacă e de-asta mai ieftină, până într-o mie două de euro.

Sau înveți să o repari tu singur, altfel ai toate șansele să fii nevoit să o scoți dintr-un service ca să o duci în altul. Nesimțire cât cuprinde, incompetență, dar când vine vorba de bani, toți cer ca înecații, de parcă n-au mai văzut bani în viața lor. Pentru a schimba ambreiajul au cerut de exemplu undeva la 400 de lei mână de lucru, iar acum trebuie să căutăm alt service în care să rezolv problema cu servodirecția. Vă dați seama că acolo nu mai am încredere să fac nimic din moment ce au stricat-o sau au furat-o.

M-am gândit și la posibilitatea că au furat piesa de pe mașina, pompa servo și au înlocuit-o cu una defectă, se mai practică pe la noi găinăria asta. Incredibil fraților, nu e de mirare de ce tot mai mulți români optează să facă rate la Logan. Adică e mașină nouă, ai garanție, nu-ți mai bați capul cu service-urile sulii și cu mecanicii lui Pește.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.