Acasă (P) Acum e momentul pentru a cumpăra un aparat de aer condiționat

Acum e momentul pentru a cumpăra un aparat de aer condiționat

975
0
aer condiționat

Noi avem o vorbă veche din popor, frumoasă care spune cam așa: omul gospodar își face vara sanie și iarna car. Astăzi, această vorbă nu face altceva decât să exprime purul adevăr din societate. În cele ce urmează vom discuta despre câteva motive principale pentru care ai face bine să-ți montezi acum, în toiul iernii un aparat de aer condiționat, în cazul în care vara trecută ai ieșit cu chiu cu vai din iadul temperaturilor și ai jurat cu mâna pe Biblie că anul acesta, în 2019, vei cumpăra un astfel de aparat

De ce ai face bine să cumperi acum un aparat de aer condiționat

  1. Eviți buluceala de iunie. După cum spuneam mai sus, românii sunt genul de oameni care nu au mentalitatea prevenției, sau mentalitatea lucrului făcut în avans. Românului când îi este cald, se duce și cumpără AC. Ei bine, acest comportament nu are beneficii, nu are decât dezavantaje. Pe vară firmele care montează astfel de aparate sunt suprasolicitate și s-ar putea să ai surpriza să treci vara cu aparatul de aer condiționat în debara, întrucât nu o să găsești pe nimeni disponibil la montaj.
  2. Prețurile sunt mai mici. Da, nu e o practică specifică românilor cum ați crede mulți. Peste tot în lume, obiectele care nu se încadrează în peisajul sezonier sunt mai ieftine. Problema e că la noi se scumpesc aceste aparate foarte mult pe timp de vară întrucât oamenii sunt dispuși să dea oricât numai să scape de disconfort. De ce să le băgați unora și altora niște sume de bani destul de mari în buzunare degeaba când puteți foarte bine să faceți achiziția acum, în iarnă?

Acum rămâne la aprecierea fiecăruia dintre voi. Poate unii dintre voi aveți vreo cunoștință care instalează asemenea aparate și nu doriți garanția aparatului, poate sunteți dispuși să vă zbateți la vară mult peste limitele normalului pentru a-l monta atunci. Cea mai bună mi se pare ideea de a fi prevăzător, de a face lucrurile din timp, de a evita intervențiile făcute de pe-o zi pe alta atunci când gradul de disconfort este suficient de mare cât să dea șansa profitorilor să ceară un sac de bani pentru niște servicii banale.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.