Acasă (P) Motivele care stau la baza prosperitatii industriei de inchirieri auto

Motivele care stau la baza prosperitatii industriei de inchirieri auto

917
0

Sectorul rent a car a inceput sa castige tot mai multa popularitate in calitate de cea mai potrivita alternativa pentru transportul public. Dovada acestui fapt se reflecta in aparitia unui numar tot mai mare de firme care ofera astfel de servicii si concurenta situata la un nivel acerb manifestata pe acest segment de piata.

Pe fondul acestor conditii, firmele care rezista sunt doar cele care reusesc sa puna clientul pe primul loc, oferind solutii viabile indiferent de preferintele pe care acesta le are. Una dintre societatile care dispune de aceste caracteristici este RINO Rent a Car, care ofera celor interesati optiuni multiple de inchirieri auto Cluj-Napoca in cadrul unor servicii de top si eliminand numeroasele provocari ce iau nastere atunci cand vine vorba de transport.

Care sunt principalele motive pentru care este avantajos sa optezi pentru serviciile de inchirieri?

Confort

Din anumite puncte de vedere, varianta transportului public poate parea destul de accesibila, insa nu poate atinge nici pe de parte nivelul de confort si convenienta asigurat de o masina inchiriata. Analizand prin comparatie, principalul aspect ce face diferenta este cel legat de timpul economisit cu un  autoturism inchiriat.

De asemenea, firmele de rent a car profesionale asigura clientilor diverse posibilitati. Aici este vorba despre optiunile legate de preluarea si predarea autovehicului inchiriat oriunde pe raza orasului in care se gaseste firma.

Diversitatea de optiuni

Necesitatea inchirierii unui autoturism poate avea cauze diverse: poate fi cazul unei intalniri business unde un autoturism din clasa de lux va reusi sa impresioneze cel mai bine, dar poate fi si cazul turistilor care au ajuns in Romania si care trebuie sa utilizeze un mijloc de transport specific propriilor nevoi.

In aceasta lista pot fi incluse si vacantele petrecute alaturi de familie sau un grup de amici, precum si deplasarile locale in perioada in care autoturismul proprietate personala devine indisponibil.

In fiecare dintre aceste cazuri, nevoile si cerintele ce trebuie sa le indeplineasca masina sunt diferite. Deplasarile urbane implica autoturisme de clasa compact, cu un consum de combustibil redus si dimensiuni mici sau medii. Atunci cand este vorba despre interesele business, clasa premium sau full-size poate atinge asteptarile.

Preturi accesibile

Cu toate ca exista unele prejudecati, conform carora tarifele sunt prea mari, explicatiile sunt foarte simple. Este important sa se ia in calcul faptul ca costurile de inchiriere includ asigurarea RCA, rovineta si toate serviciile de asistenta rutiera, iar reviziile si reparatiile ies din sfera de griji ale soferului.

In fapt, raportul calitate-pret poate fi considerat unul chiar avantajos cu privire la inchirierile auto. De pilda, unul din cele mai bune exemple de demontare a acestei idei preconcepute sunt tarifele propuse de RINO Rent a Car, care incep de la suma de 13 euro/zi.

Luand in considerare toate aceste aspecte, se poate observa cu certitudine faptul ca domeniul rent a car este unul in continua dezvoltare. In vederea obtinerii mai multor detalii sau informatii referitoare la serviciile de inchirieri auto pot accesa site-ul www.rino-rent-a-car.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.