Acasă (P) Închirieri auto în București la prețuri mici – mit sau realitate?

Închirieri auto în București la prețuri mici – mit sau realitate?

1156
0

Piața serviciilor de tip „rent a car” este în continuă dezvoltare în România și din păcate, contrar a ceea ce se petrece în Europa atunci când apare concurența, în România calitatea serviciilor nu crește. Ar fi normal să ne bucurăm de servicii din ce în ce mai calitative pe măsură ce pe piață apar tot mai multe entități comerciale care închiriază autoturisme, însă stilul de business românesc împiedică acest demers logic și normal. Astăzi, dacă ești interesat de închirieri auto în București la prețuri mici, te simți adesea ca și cum ai căuta acul în carul cu fân pentru că de cele mai multe ori, prețurile mici afișate pe site-urile companiilor care se ocupă cu astfel de servicii se schimbă la fața locului.

Închirieri auto în București la prețuri mici – Între mit și realitate?

Diferența între mașini de închiriat în București ieftine și ofertele care nu corespund cu cele prezentate virtual o face bineînțeles compania care-și promovează un asemenea business online. Să reușești să găsești o firmă care se ocupă cu închirieri auto în București la prețuri mici este într-adevăr o provocare, însă nu imposibil de realizat.

Există câteva aspecte principale după care ne putem ghida în momentul în care avem nevoie de asemenea servicii, aspecte care pot demonstra că există posibilitatea ca în 2019, în București, să închiriezi un autoturism la prețuri foarte mici. Vom trece în revistă în cele ce urmează aceste aspecte, astfel încât să demonstrăm că serviciile rent a car ieftine nu sunt un mit.

Închirieri auto în București la prețuri mici – cum ajungem la adevăratele oferte?

Psihologia prețului foarte mic

La servicii de închirieri auto la costuri mici vrea toată lumea să ajungă și din păcate, în România, de cele mai multe ori, prețurile cele mai mici nu sunt chiar cele mai mici.

De exemplu, pe piața din România există multe companii care închiriază autoturisme și care promovează un preț de 13 euro/zi, însă abia dacă studiezi oferta amănunțit, realizezi că acel preț este valabil doar dacă închiriezi de la un anumit de număr de zile în sus, ceea ce nu este tocmai corect.

Acest tip de publicitate se bazează pe psihologia prețului foarte mic iar companiile care o practică profită de faptul că cei care doresc închirieri auto în București la prețuri mici nu se documentează întotdeauna până la capăt.

Cum ajungem la adevăratele oferte?

Ca să beneficiezi de închirieri auto în București la prețuri mici, indiferent de numărul de zile, trebuie în primul rând să nu te lași dus de valul ofertelor care mai de care mai „interesante”. O mică cercetare a pieței te va duce la o companie de genul LLC Rent a Car care vine cu oferte destul de interesante.

Poate nu sunt chiar cele mai mici prețuri de pe piață conform celor afișate pe site, însă cu siguranță sunt cele reale. Repet, atunci când suntem interesați de închirieri auto în București la prețuri mici, deși este un paradox, nu trebuie să mergem întotdeauna pe cele mai mici prețuri. În plus, mai contează și alte aspecte care pot duce spre o închiriere ieftină precum consumul.

Există închirieri auto în București la prețuri mici și prin perspectiva unui consum foarte bun

De exemplu, cei de la LLC Rent a Car oferă autoturisme echipate cu instalații GPL. Automat, consumul scade aproape de jumătate față de consumul pe benzină. 1 litru de benzină costă 5.5 RON, 1 litru de GPL costă 2.6 RON iar un autoturism care consumă 7 litri la suta de kilometri mixt, benzină, o să consume undeva la 8-9 litri de GPL.

Automat, ei pot spune că oferă închirieri auto în București la prețuri mici și din acest punct de vedere, al costului carburantului. Până la urmă, cei care doresc o închiriere ieftină doresc și costuri de exploatare cât mai reduse iar GPL-ul îndeplinește și ceastă condiție.

Așadar, ca o concluzie, rețineți aceste două aspecte principale care vă vor ghida către servicii de închirieri auto la costuri mici: cercetați piața referitor la „cel mai mic preț”, optați pentru o companie care oferă costuri mici de exploatare pentru autoturismele din parcul auto, GPL-ul fiind practic un aspect care, dacă stăm să facem niște mici calcule, te poate ajuta să închiriezi un autoturism gratis comparativ cu cea mai ieftină ofertă de pe piață benzinară sau diesel.

Alegerea așadar vă aparține, opțiuni pentru servicii de închirieri auto la costuri mici există, nu sunt doar un mit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.