Home Colțul camionagiilor Coșmarul porturilor – cu Mihai Ionel

Coșmarul porturilor – cu Mihai Ionel

1933
0

Una dintre cele mai dificile situații pentru un șofer începător comunitar este încărcarea/descărcarea într-un port în care nu a mai fost niciodată. După cum știm, porturile din Europa funcționează după anumite reguli pe care nu ți le zice nimeni, reguli pe care le descoperi acolo la fața locului după ore bune de învârtit. E destul de dificil să faci rost de detalii legate de ce anume ai de făcut acolo mai ales dacă nu cunoști limba țării în care te afli. Cu engleza nu prea rezolvi mereu.

În cele ce urmează am pregătit 3 clipuri marca Mihai Ionel, prin intermediul cărora începătorii își pot da seama cam ce-i așteaptă în momentul în care vor fi și ei puși în situația de a încărca/descărca pentru prima dată într-un port. Sunt clipuri destul de prețioase pentru că ele conțin în mare parte procedura de lucru a acestor entități comerciale mamut, care se întind uneori pe suprafața unor mici orașe.

Mihai Ionel este o fereastră deschisă mereu către meseria de șofer profesionist pe comunitate, cei care îi vor urmări clipurile vor vedea exact cum se lucrează, începătorii pot culege informații prețioase iar cei care au de gând să se apuce acum de școala de șoferi, vor putea evalua mai bine situația astfel încât să-și dea seama dacă merită sau nu „investiția”. Vă doresc vizionare plăcută.

Prin terminalul Anvers, Belgia

Prin portul Marghera, Italia

 

Portul Hamburg, Germania

Previous article6 probleme fundamentale care trebuie rezolvate în transporturile românești
Next articleEste oare suficientă schimbarea legilor? (Întrebarea greilor!)
Impatimit al automobilismului, adept al condusului corect si al disciplinei in trafic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here