Acasă Editorial Statistici înmatriculări autovehicule noi 2017 – 2018 – 2019 (autoturisme și camioane)

Statistici înmatriculări autovehicule noi 2017 – 2018 – 2019 (autoturisme și camioane)

2113
0
înmatriculări autovehicule noi

În cele ce urmează vom analiza puțin statisticile oferite de DIRECŢIA REGIM PERMISE DE CONDUCERE ŞI ÎNMATRICULARE A VEHICULELOR pentru lunile ianuarie-februarie din 2017, 2018 și 2019 pentru a ne face o părere despre cum merg lucrurile în România, în ceea ce privește înmatricularea de autoturisme și camioane noi.

Deci repet, pentru vehicule noi. 

Statistici înmatriculări autovehicule noi 2017 – 2018 – 2019 (autoturisme și camioane)

 

 

Așadar, conform statisticilor, numărul autoturismelor noi s-a dublat în 2019 față de 2017, iar acest lucru este un semn foarte bun. Românii încep să realizeze că o mașină nouă nu se compară niciodată cu un second hand poate mai confortabil.

Faptul că 4-5 ani ai garanție și că nu bagi bani în defecte dubioase, faptul că nu mai au de-a face cu service-urile de cartier penibile care nu sunt în stare să repare nimic, dar care în schimb cer o grămadă de bani, au amplificat aceste vânzări.

Pe parte de camioane noi, lucrurile stau cam la fel deși în unele luni pare că ar exista un oarecare declin. Stați liniștiți, pe final de an tot pe creștere este statistica și la camioane. Transporturile merg deși unii patroni par să abandoneze afacerile.

Nu există o logică conform căreia să existe vânzări de camioane noi, dar industria care le folosește să nu funcționeze.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.