Fraților camionagii, pe 25 și 26 mai, Marius Ursu ne aduce în prim plan incredibila cursă de camioane de la Misano, Italia. Circuitul care poartă numele legendarului Marco Simoncelli de pe coasta Mării Adriatice găzduiește în acest weekend un eveniment foarte interesant în cadrul căruia se vor întrece camioane special aranjate pentru FIA European Truck Racing Championship.

Sâmbătă, 25 mai, vor avea loc două curse din cadrul acestui campionat FIA ETRC iar duminică, 26 mai, asfaltul se va topi sub roțile încinse ale camioanelor în alte două curse ale FIA European Truck Racing Championship.

Între cele 4 curse de camioane programate sâmbătă și duminică vor exista diverse activități interesante precum curse de mașini de câte 25 de minute fiecare, dar și prezentări de camioane comerciale. Cel mai probabil giganții industriei producătoare de autocamioane vor fi cu toții prezenți pe circuitul de la Misano în acest weekend.

Marius Ursu va fi prezent acolo prin cei de la Ford Trucks și va aduce în prim plan ultimele noutăți atât în ceea ce privește cursele de camioane, cât și restul evenimentului. Dacă vreți să vedeți ce înseamnă o cursă de camioane, dacă vreți să participați și voi măcar de la distanță la acest eveniment care se va desfășura între 25-26 mai, urmăriți pe Marius Ursu pe Facebook și pe canalul său de YouTube, unde vor apărea materiale destul de interesante legate de acest eveniment, prezentat pentru prima dată în România.

Aveți mai jos programul complet al MISANO GRAND PRIX TRUCK pentru 25 și 26 mai

 

1 COMENTARIU

  1. Felicitări lui Marius Ursu! Eu voi avea onoarea de al felicita și personal când revin din România spre Germania! 😉(berea va trebui să o dea el 😉😁)! Încep să apară semnele clare că ceea ce faci tu, faci bine și cu mult bun simț! Eu îți doresc succes în continuare și multă sănătate bădie! 💪💪💪

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.