Home Informații Utile Gabriela Firea anunță o nouă taxă de jumulit bucureștenii: vigneta de 1900...

Gabriela Firea anunță o nouă taxă de jumulit bucureștenii: vigneta de 1900 de lei/an

1900
0
taxă

De la 1 ianuarie 2020, conform unui proiect anunțat astăzi de Gabi Firea, autoturismele care nu sunt înmatriculate în București sau Ilfov, vor fi nevoite să cumpere o vignetă dacă doresc să mai circule pe meleagurile capitalei. Această vignetă va costa între 10 lei/zi și 1900 de lei/an.

Da fraților, 19 milioane pe an, taxă la primărie dacă ai mașină cu numere de provincie și locuiești în București. Primăria zice că ar fi o taxă ca să scadă poluarea dar din punctul meu de vedere, este doar un alt mod mârșav, josnic și nesimțit, specific guvernului PSD, prin care se face jumulirea cetățeanului de bani.

Din cele mai vechi timpuri, bunurile de larg consum au fost accizate până la nenorocire. Carburantul de exemplu, conține o acciză care se apropie din jumătatea prețului afișat la pompă.

Vignetă plătim când ieșim din localitate și folosim drumurile patriei, cu toate că patria nu are drumuri. O grămadă de bani dați degeaba de noi, către stat. Nu mai zic de impozitul auto care se duce tot pe la primărie.

Așadar, autoturismul este supra taxat în România și acest lucru nu ar stârni un sentiment de repulsie atât de masiv dacă oamenii ar vedea că se face ceva cu banii lor, cu banii pe care-i achită.

Acum, 1900 de lei fraților, bani de care vor fi jumuliți o bună parte din bucureșteni. Incredibil în ce țară trăim, curios cât timp va trece până când guvernul ăsta incompetent, pesedist, va pune taxă pe aer. Cred că mult nu mai este.

Păi bine măi, doamna Primar Firea, ai rezolvat problema aglomerației, ai rezolvat problema transportului public, ai rezolvat problema parcărilor în București ca să vii cu noi taxe? Sau așa se poartă la pesediști? Dau pomeni pe la bugetari sub formă de șpagă electorală, fură prin firme de partid, și când ajung la fundul sacului, sar la beregata cetățeanului cu taxe de 1900 de lei/an?

Bă voi v-ați tâmpit la cap?

Previous articleExercițiu de imaginație. Care va fi transportul viitorului din moment ce camioanele și autostrăzile devin depășite?
Next articleGhidul Șoferului Începător
Impatimit al automobilismului, adept al condusului corect si al disciplinei in trafic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here