Acasă Editorial De ce mor copii de 19 ani pe 3 tone jumate?

De ce mor copii de 19 ani pe 3 tone jumate?

5857
1
3 tone jumate

Circulă prin online de câteva zile imagini cu un copil de 19 ani mort în mașină. 3 tone jumate, cică a făcut infarct din cauza epuizării. Nu este primul caz de acest gen și probabil nici ultimul dar ce nu pricep eu, este cât de mare poate fi setea de bani a unora, ca să bage în mormânt oameni la propriu.

Desigur, mulți dintre voi veți spune că mortul este de vină, că el trebuia să refuze să circule non stop, aceasta fiind probabil și cauza morții sale, epuizarea fizică și psihică.

Îmi aduc aminte cum eram eu la 19 ani, un prostănac. Munceam, prin depozite și ce să vezi, nu eram nici măcar plătit. Atunci era chiar o modă să muncești, indiferent ce, și să-și bată joc patronii de tine, să nu te plătească. La 18-19 ani habar nu ai pe ce lume trăiești, câte urechi ai în dotare, sunt primele tale contacte cu câmpul muncii. Eu nu pot să dau vina pe un copil. Nu pot.

Aș vrea să se facă o anchetă și să apară în presă detaliile acestei morți. Să vedem și noi negru pe alb câți kilometri a făcut mașina cu pricina în ultima săptămână, să vedem și noi mesaje de la disponent sau de la patron pe WhatsApp, ori să ascultăm ceva discuții telefonice între acest copil și patron, pentru că mai mult ca sigur avem de-a face cu o nemernicie.

Cât disperat după bani să fii fratele meu astfel încât să împingi la moarte un copil? Să profiți de naivitatea lui și să-l muncești până la epuizare. Chiar aș fi curios ce ar putea să spună în apărarea sa patronul companiei de transport la carte activa tânărul. Mi-e scârbă fraților, trebuie să înceteze odată pentru totdeauna aceste tragedii pentru că sunt GRATUITE.

Prea mult se moare degeaba în acest sector de 3 tone jumate din cauza lacunelor legislative. Să vină odată tahograful pentru dubițe, să se instaureze oarecum dreptatea și în acest sector al copiilor. Că majoritatea celor care activează sunt copii de 18,19,20, 21 de ani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.