Acasă (P) De ce ar trebui să investești într-un microfon spion de calitate

De ce ar trebui să investești într-un microfon spion de calitate

656
0
microfon spion

Au apărut prin online precum ciupercile după ploaie, fel de fel de comercianți care vând microfoane spion „de calitate” la sume derizorii de genul 100, 200 de lei.

Este absolut incredibil cât de ușor sunt de indus în eroare oamenii din această țară, cum pot fi ei convinși să dea o sumă derizorie pentru un produs care trebuie să facă o muncă foarte importantă. Cred că putem fi cu toții de acord asupra faptului că din cele mai vechi timpuri, prețul mic a fost cel mai bun indiciu pentru lipsa de calitate.

Atunci, vine întrebarea mea firească, de ce unii oameni investesc bani într-un produs de 2 lei apoi se miră și țipă prin online că au fost păcăliți?

Nu fraților, nu v-a păcălit nimeni cu nimic. Voi v-ați păcălit singuri, crezând că puteți face rost de un produs care costă în realitate mult mai mult, și pe bună dreptate.

Aceste microfoane spion sunt folosite de exemplu în cadrul flagrantelor, a supravegherilor poliției și SRI-ului și imaginați-vă voi ce s-ar întâmpla cu dosarele lor dacă înregistrările nu ar fi clare, sau dacă nu ar fi deloc din cauza defecțiunilor apărute la echipamentele ieftine? Nu fraților, niște microfoane spion de calitate, pe care să te poți baza, costă minim 200 de euro și trebuie să fiți conștienți de acest lucru.

Românii au avut din cele mai vechi timpuri probleme cu calitatea. Încă de pe vremea lui Ceaușescu, când se fabricau de toate pe meleagurile noastre și toate erau de-o calitate mai mult decât slabă. Să ne aducem aminte despre celebre noastre camioane care spre deosebire de cele rusești, nu prea aveau fier prin ele. E oarecum normal ca o parte din acea mentalitate să se fi transmis și generațiilor din ziua de azi, însă cred că e momentul să apară o schimbare. Urmărind mereu ce-i mai ieftin nu ne vom putea bucura niciodată de calitate. Calitatea și ieftineaua sunt la capete opuse din toate punctele de vedere.

Acum, rămâne la alegerea voastră ce anume doriți să faceți, dacă aveți nevoie de microfoane spion și doriți calitate, veți știi exact ce anume trebuie să urmăriți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.