Acasă (P) Gata cu dezmembrările – găsești piese de caroserie ieftine și online

Gata cu dezmembrările – găsești piese de caroserie ieftine și online

764
0
piese de caroserie

În România ultimilor ani, atunci când vine vorba despre service-uri auto, s-au schimbat unele lucruri, în mai rău din păcate. De exemplu, să zicem că ai dat cu aripa într-un obstacol, s-a îndoit și dorești să mergi la un service pentru a rezolva problema.

Ei bine, o să observi că foarte puține service-uri mai au atelier de tinichigerie, în care să-ți îndrepte aripa cu pricina. O să observi că majoritatea service-urilor repară această defecțiune prin înlocuire. Evident, este mult mai rapid și mai ieftin pentru ei să înlocuiască direct aripa. Dacă ar face tinichigerie, ar trebui să plătească oameni, ar trebui să piardă timp cu îndreptarea acestor elemente de caroserie, căci aceste operațiuni necesită timp.

Una dintre soluțiile pentru această problemă, cea a lipsei de ateliere de tinichigerie, se rezumă la centrele de dezmembrări. Acolo, găsim de cele mai multe ori toate piesele de caroserie de care avem nevoie, destul de ieftin, tot ce trebuie să facem este să mergem, să le cumpărăm, apoi să le ducem la service pentru a fi puse pe mașină.

Din păcate, centrele de dezmembrări din România nu sunt nici ele chiar ce trebuie, adică sunt genul de afaceri setate pe maximizarea profiturilor. Astfel, nu prea găsești orice piesă, pentru orice mașină. Dacă de exemplu cauți piese de caroserie Seat Ibiza, s-ar putea să nu prea găsești mare lucru pe la centrele de dezmembrări, setate pe mărci mai populare gen Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes Benz, etc.

Partea bună este că în ultimii ani, internetul a devenit un suport perfect pentru comerț, a reușit să reducă multe costuri și să încurajeze magazinele de nișă.

Astfel, există magazine precum Secco Center pentru cei care doresc piese de caroserie, sau orice alt fel de piesă pentru mașina lui, ieftin, poate chiar mia ieftin decât la dezmembrările care au început să se cam vadă cu sacii-n căruță în ultimii ani. Poți să găsești online toate piesele de caroserie de care ai nevoie, nu mai depinzi nici de dezmembrări, chiar dacă au piesele care-ți sunt necesare.

Pe măsură ce tot mia multă lume se va familiariza cu internetul, cu atât va avea de câștigat, cu atât va putea să se descurce mai bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.