Acasă Colțul camionagiilor Dispecer pe 3 tone jumate către șoferul treaz de 38 de ore:...

Dispecer pe 3 tone jumate către șoferul treaz de 38 de ore: „Nu mă interesează cât doarme fiecare”

5715
0
Dispecer

În ultimii  2-3 ani au ajuns în mass media tot mai multe accidente în care au fost implicate dubițe de 3,5 tone, ori tineri care au murit pur și simplu de epuizare în cabinele insalubre și reci ale acestor vehicule. Tineri de 19-20 de ani care s-au stins doar pentru că nu au avut ce le trebuie pentru a spune NU la momentul potrivit.

Eu nu-i condamn pentru chestia asta, la 19 ani nici eu nu aș fi avut tăria necesară, la 19 ani ești doar un copil. Ei bine, a postat domnul Cimpoeru la ceas de noapte un clip audio, o înregistrare în care un dispecer se răstește ca toate visele și încearcă să convingă prin fel și chip un șofer să conducă încă vreo 600 de kilometri, asta în situația în care șoferul spunea că-i foarte obosit și că a dormit doar câteva ceasuri în ultimele 2 zile.

Eu unul dacă aș avea puterea, aș lega de dubă pe acest dispecer și l-aș trage după mine cu funia prin tot orașul. Nu se poate să faci așa ceva, să stai acasă, la căldurică și la supică și să încerci pentru un pumn de fise, să convingi un om să-și riște sănătatea lui, viața lui, viața altor participanți la trafic.

Mesaj pentru cei care lucrează pe 3,5 Tone: fraților, mare grijă cu dispecerii ăștia mai ales dacă sunteți mai tineri, gen 18-20 de ani. Că ei profită de naivitatea noastră și de faptul că vreți și voi să faceți un ban, mama lui de ban că pentru el pleacă toți de-acasă. Multă lume a dat vina pe acești copii când au fost găsiți prin cabine morți, degeaba, cică erau după făcut bani. Dar dispecerii ăștia care te bagă-n groapă, întreb și eu, după ce sunt? Nu tot după făcut bani? Mare atenție fraților, căci dispecerii nu mor niciodată de epuizare, ei nu adorm niciodată la volan de oboseală. Ei după 8 ore se duc acasă la supică caldă și la perna moale, nu stau atârnați prin cabine la mii de kilometri de casă. Vă las mai jos clipul cu acea discuție dintre dispecer și șoferul obosit care nu vrea să mai conducă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.