Acasă (P) Canapeaua extensibila, un element de mobilier ce impune mari pretentii

Canapeaua extensibila, un element de mobilier ce impune mari pretentii

905
0
Canapeaua extensibila

Canapeaua extensibila a aparut ca varianta alternativa la cea clasica, fixa, din nevoia de adaptare la diversele tipuri de spatii. Astfel, stilul acesta devine o expresie a functionalitatii cu esteticul. Ca element important in orice incapere, canapeaua nu este nicicand aleasa intamplator. Ca aspect, rezistenta si nu numai, ridica mari pretentii.

Cu atat mai mult cand ii sunt atribuite mai multe roluri, canapeaua extensibila este aleasa dupa anumite rigori. Indeplineste loc de odihna la nevoie, astfel ca trebuie sa asigure confort. Cand nu este extinsa, in forma sa compacta, trebuie sa fie atractiva si sa corespunda unei tematici anume. Archicraft vine cu o gama selecta de astfel de canapele extensibile. Sunt stiluri minimaliste, design modern, acestea contribuie la crearea unui spatiu atractiv. O linie de lux, ce pune accent pe culoare, confort si in linii simple, canapelele extensibile disponibile la Archicraft sunt o incantare vizuala in primul rand, caci acesta este primul impact de altfel.

Variantele propuse aici fac referire la stiluri simpliste, pentru a se putea incadra in orice decor. Insa punctul lor comun se refera la tapiteria textila, la calitatea materialelor si la stilul practic. Dispun de cotiere, ceea ce permite un nivel de confort optim indiferent ca este folosita pentru relaxare sau extinsa, drept pat, zona de dormit.

Ce au special aceste canapele

Atunci cand te gandesti la a mobila o incapere cu o canapea extensibila trebuie sa ai in vedere cat de rezistenta este. In acest sens, materialele, tapiteria, umplutura sunt aspecte de urmarit, de analizat. La https://archicraft.shop/ acest gen de canapele sunt calitate premium, au ca umplutura spuma cu memorie, au perne cu spuma poliuretanica, suficient de densa incat sa ofere confort absolut. Sunt tapitate cu material textil ce se detaseaza, pentru igienizare corecta.

Din punct de vedere al structurii aceste canapele demonstreaza inca o data ca sunt rezistente. Au cadru metalic, vopsit, cu un mecanism ce permite extinderea, actionat usor, fara a mai fi nevoie ca pernele sa fie indepartate.

Cromatic vorbind sunt culori placate, combinate cu accente de contrast reprezentate de accesorii, adica de perne sau de linia de contur a canapelei. Sunt robuste, interesante in simplitatea lor si mai ales confortabile, preferate in livinguri unde stilul practic trebuie adoptat – partea extensibila va fi folosita la nevoie, astfel ca spatiul nu este blocat de un pat folosit doar ocazional.

Altfel spus, o canapea extensibila nu trebuie sa cada in banal si doar pentru ca exista cerinta si nevoia ca aceasta sa dispusa de stilul extensibil asta nu inseamna ca trebuie sa existe un compromis la capitolul stil. Archicraft imbina aceste pretentii si aduce in atentia celor interesati canapele ce se extind ca functionalitate extra. Sunt insa piese de mobilier deosebite, lucrate atent, cu materiale premium, ce devin o atractie absoluta in incaperea in care vor fi amplasate. Colectia aceasta este detaliata online, in cadrul paginii oficiale, la sectiunea canapele, in completare existand si variantele simple, fixe, coltare sau seturi cu fotolii in completare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.