Acasă (P) Este bicicleta electrică pliabilă cea mai bună variantă de transport pentru oraș?

Este bicicleta electrică pliabilă cea mai bună variantă de transport pentru oraș?

771
0
bicicleta electrică

Traficul citadin începe să fie din ce în ce mai aglomerat, distanțele parcurse în interval de o oră devin din ce în ce mai mici, viteza medie de deplasare a scăzut și ea destul de mult. Probabil nu va trece mult timp și o să vedem străzile blocate complet de ambuteiaje. Mașinile vor fi bară la bară pe zone de kilometri întregi și străzile vor fi blocate complet.

Chiar dacă sună a ceva scenariu de fim apocaliptic, este clar că într-acolo se îndreaptă lucrurile. A devenit o modă ca tinerii de 18 ani să primească mașină de la părinți, adulții în toată firea au devenit destul de comozi, dacă mai pui la socoteală și lipsa unui transport public de persoane serios la nivel național, e clar că sunt mulți care depind de mașină.

Totuși, cred că există o alternativă la mașină, cel puțin pe perioada de primăvară, vară, toamnă sau chiar iarnă dacă există o toleranță la frig ceva mai ridicată: biciclete electrice pliabile. Sunt micuțe și pot fi urcate cu brio prin clădiri de birouri, pot fi urcate și coborâte cu brio din apartamente de bloc, nu ocupă mult spațiu, etc.

Bicicleta electrică pliabilă rezolvă de fapt două probleme destul de mari, din cauza cărora, multă lume a continuat și continuă să folosească mașina personală pentru a merge către serviciu. Bicicleta electrică pliabilă te scapă de pedalat, multă lume s-a plâns de faptul că nu poate folosi bicicleta ca mijloc de transport din cauza faptului că transpiră de la efort.

Ei bine, acum chiar dacă ai distanțe mari de parcurs de genul 10 km, nu o să fii nevoit să pedalezi deloc dacă nu dorești. Aceste biciclete au suficientă autonomie cât să te ducă, să te aducă de la serviciu. A doua problemă pe care o rezolvă aceste biciclete pliabile se rezumă evident la „Unde o ții acasă”, ori „Unde o lași la serviciu?”…

Ei bine, prin faptul că sunt pliabile, reușesc să-și găsească un colțișor oriunde. Acasă, la serviciu, etc. Nu te mai temi de furturi, nu te mai temi de faptul că nu ai unde să ții o bicicletă normală. Tehnologia modernă face acest lucru posibil prin prisma bicicletelor electrice pliabile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.