Home (P) 3 motive să investești în sisteme de alarmă

3 motive să investești în sisteme de alarmă

821
0
sisteme de alarmă

În ultimii ani, monitorizarea, sistemele e de supraveghere video pentru locuință a început să fie la modă. Nu este nimic rău, din contră. Din moment ce autoritățile statului sunt praf și pulbere la protecția cetățeanului, trebuie să ne luăm singuri măsuri de precauție, pentru noi și pentru bunurile noastre pentru care am muncit poate ani de zile.

Unul dintre aspectele pe care cei care investesc în sisteme de monitorizare le trec cu vederea este alarma. Atunci când vine vorba despre sisteme de alarmă, nu prea multă lume se arată dornică pentru achiziție, instalare. Ei bine, în cele ce urmează vom trece în revistă 3 motive pentru care cei care doresc să investească în sisteme de monitorizare, ar trebui să ia în calcul și instalarea unor sisteme de alarmă.

3 motive să investești în sisteme de alarmă

  1. Pun hoții pe fugă. Deși există camere de supraveghere în incintă, pe afară, unii hoți nu prea se mai tem de ele. Își trag pe cap o cagulă și mizează pe incompetența lucrătorilor din Poliție. Și de multe ori chiar scapă. Ei bine, un sistem de alarmă face suficient zgomot cât să trezească și morții din groapă, cum se spune. Niciun hoț nu va mai intra în incintă când o să audă că sună acea alarmă, nu va risca să fie văzut.
  2. Poți prinde hoții. Există firme de pază și protecție cu care poți face un contract. Alarma se leagă printr-o centrală la centrala firmei de pază și în momentul în care aceasta începe să sune, declanșată de senzorii de proximitate, firma de pază trimite o mașină de intervenție la fața locului. Sunt șanse mari să prindeți hoții chiar în casă și să împiedicați astfel furtul, vă puteți recupera astfel bunurile.
  3. Costurile sunt mici. Ne referim aici și la costurile de achiziție, și la costurile de întreținere, și la contractul pe care-l poți face cu firmele de pază. Ca și necesitate pe parte de întreținere, această alarmă are o baterie care trebuie înlocuită periodic, tot de o baterie nouă periodic va fi nevoie și pentru centrala care comunică cu compania de pază și protecție, în cazul în care decizi să semnezi un asemenea contract.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here