Acasă (P) 6 motive să investești în balustrade din sticlă securizată

6 motive să investești în balustrade din sticlă securizată

1314
0
balustrade din sticlă securizată

Tehnologia construcției s-a schimbat destul de mult în ultimii ani, au apărut în prim plan materiale noi precum sticla securizată care a putut fi folosită într-unele dintre cele mai nebunești proiecte arhitecturale din lume (podul din sticlă de 4 cm grosime din China de exemplu). În sectorul rezidențial sticla a început să fie folosită și pe alte planuri nu doar pentru ferestre. Poți să-ți montezi astăzi de exemplu balustrade din sticlă securizată dacă ai o casă cu etaj, dacă dorești un balcon ceva mai luminos, etc. Există de fapt 6 motive pentru care ar trebui să investești în balustrade din sticlă securizată, motive despre care vom discuta și noi în cele ce urmează.

6 motive să investești în balustrade din sticlă securizată

  1. Designul final este extraordinar. Niciun alt material nu poate da un asemenea aspect modern unei incinte, mai bine decât o face sticla.
  2. Siguranța este la nivel maxim. Sticla securizată se sparge foarte greu, și când se întâmplă, se sparge ca parbrizul în mii de bucățele, nu devine o ghilotină.
  3. Costurile sunt destul de mici. Poți să vezi prețuri pe internet , vei vedea că mâna curentă pentru balustradele din sticlă securizată nu sunt deloc de speriat.
  4. Ai mai multă lumină pe scări. Dacă discutăm despre treptele interioare ale casei este mai mult decât evident faptul că va exista o îmbunătățire semnificativă pe iluminare.
  5. Montajul este unul rapid. Nu trebuie să aștepți să se facă o construcție la fața locului. Se iau măsurile, apoi se montează la client, rapid, fără probleme.
  6. Întreținerea nu este costisitoare. Într-adevăr, balustradele din sticlă securizată sunt un pic mai greu de întreținut, dar se pot curăța destul de simplu, ca pe geamuri.

Acestea sunt cele mai importante 6 motive pentru care ar fi indicat să optezi pentru balustrade din sticlă securizată, indiferent că este vor bade spre un balcon, o terasă, o prelungire de terasa ori despre scările ce fa legătură cu etajele superioare ale locuinței. Avem nevoie de design modern în locuințele noastre atât pentru a spori nivelul de confort dar și pentru a reuși să aducem cât mai aproape de realitate, o incintă pe care ne-am dorit-o dintotdeauna, o incintă căreia-i spunem pe șleau „ACASĂ”…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.