Acasă Colțul camionagiilor Un șofer român a fost ucis de hoți într-o parcare din Franța

Un șofer român a fost ucis de hoți într-o parcare din Franța

1253
0
parcare din Franța

Veste tristă pentru România, pentru șoferi, pentru industria transporturilor din țara noastră. Un șofer a fost ucis o parcare din Franța, în momentul în care s-a adus la toaletă. Acesta a coborât din cabină și a dat nas în nas cu hoții, hoți care efectiv la un junghiat direct în inimă. Nu este nici primul nici ultimul șofer de camion a cărui soartă va fi pecetluită pe drumurile din Europa,  întrucât meseria de șofer profesionist a devenit mai mult decât periculoasă în ultimii ani. 

Tristețea acestui eveniment este amplificată de faptul că în ajutorul colegului răpus de hoți în parcare, nu a sărit nimeni. Trăim niște vremuri destul de dificile în care unitatea de branșă este obligatorie. Dacă s-ar fi știut faptul că șoferii români sunt foarte uniți, puți ar fi fost cei care ar fi îndrăznit vreodată să îi prăduiască prin parcare, cu atât mai mult să încerce să-i omoare efectiv.  Lipsa de unitate este cea care face posibilă această tragedie, din păcate. 

Evenimentul în sine trage un semnal de alarmă foarte important: șoferii de camion est-europeni,  nu sunt agreați în țările vestice. Țările vestice nu le oferă protecție, asta după ce ani de zile și-au clădit prosperitatea actuală pe spinările lor. Cum este posibil ca în Franța să existe atâtea furturi și atâtea crime, iar Poliția să nu facă absolut nimic pentru a preveni aceste lucruri? Răspunsul este simplu: Europa de Vest nu ne vrea pe meleagurile lor, acum când este cu sacii în căruță. Dacă ar fi murit un francez, probabil altfel ar fi stat lucrurile. 

Acest eveniment ar trebui să dea de gândit multora, întrucât oricine putea să fie în locul șoferului român ucis în parcarea din Franța. Meseria de șofer profesionist în modul în care se practică în ziua de astăzi a devenit una la fel de periculoasă precum cea de polițist. Se pare că nu știi niciodată când poate să-ți vină sfârșitul într-o parcare. Când vine vorba de plată însă,  plata este foarte mică pentru riscurile la care șoferii se expun iar acest lucru ar trebui să pună un mare semn de întrebare celor care doresc să practice în anul 2021 meseria de șofer profesionist prin Europa. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.