Home Colțul camionagiilor FELICITĂRI Școala Rodna de la Cluj

FELICITĂRI Școala Rodna de la Cluj

453
0

Am dat întâmplător pe YouTube de Școala Rodna, o școală de șoferi din Cluj Napoca ceva mai deosebită. Aceștia au postat foarte multe clipuri cu instruirea șoferilor profesioniști, categoriile C, CE și ce mi-a părut foarte interesant este faptul că pentru categoria CE, se fac ore de conducere pe ansamblu cap tractor + semiremorcă.

Am spus de multe ori faptul că sunt multe probleme cu școlile de șoferi din România, în special în sectorul categoriilor grele, de unde ies pe bandă rulantă șoferi care nu prea știu să facă nimic odată ce au absolvit cursurile, o problemă importantă fiind și ansamblurile pe care se fac ore, respectiv camion + remorcă.

Odată ajunși în câmpul muncii, 99% dintre absolvenți vor avea de-a face cu ansambluri de tip cap tractor + semiremorcă, ansambluri care se manevrează diferit față de cele pe care au făcut ore de conducere în școli. Ei bine, iată că Școala Rodna de la Cluj a pus piciorul în prag și a decis să urce elevii și pe cap tractor + semiremorcă.

Deși clipurile de pe canalul lor de YouTube sunt vechi de 2 ani, sunt mai mult decât de actualitate. Încă o dată felicitări acestei școli de șoferi care a înțeles ce înseamnă să pregătească șoferi profesioniști în adevăratul sens.


Previous articleSENSUL GIRATORIU – se modifică Codul Rutier. Cine va avea prioritate?
Next articlePACHETUL DE MOBILITATE – Cum arată IPOCRIZIA la vârful UE
Impatimit al automobilismului, adept al condusului corect si al disciplinei in trafic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here