Acasă Editorial PERMIS ANULAT PENTRU CEI CARE LOVESC MASINI IN PARCARE SI NU LASA...

PERMIS ANULAT PENTRU CEI CARE LOVESC MASINI IN PARCARE SI NU LASA BILETEL IN PARBRIZ

831
0
PERMIS ANULAT

Legea din România este prea blândă cu nesimțiții care-și bat joc de munca, de banii și de timpul celor din jur. În 2023 dacă cineva lovește o mașină în parcare și nu lasă un bilețel de contact în parbriz, prea multe nu are ce să pățească. În cazul în care este găsit de poliție, riscă o amendă și permisul suspendat 30 de zile.

Din păcate, poliția nu reușește să găsească astfel de făptași pe meleagurile noastre nici măcar atunci când există camere de supraveghere sau camere de bord. Sunt și cazuri fericite când autorii sunt identificați, însă în 90% din cazuri, păgubitul rămâne cu buza umflată.

Legea din România trebuie schimbată drastic astfel încât să dispară nesimțirea din trafic și oamenii să înceapă să fie oameni din nou. Sunt de părere că cei care lovesc mașini în parcare și nu își asumă fapta ar merita să aibă permisul de conducere anulat.

Nu zic să nu mai aibă dreptul vreodată să conducă pe teritoriul României, căci nu l-au omorât pe Hristos, însă dacă vor fi nevoiți să facă școala de șoferi din nou cu siguranță va fi o bătaie de cap mult mai mare pentru ei decât permisul suspendat 30 de zile și o amendă.

Nu ai cum să scapi altfel de nesimțire mai ales într-un sistem defect în care poliția nu este în stare de nimic. România se confruntă cu o mare problemă în ceea ce privește disciplina în trafic, cauzele principale fiind evident legile prea blânde alături de ineficiența poliției rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.