Acasă Colțul camionagiilor 2023 – Încă mai există firme de transport care oferă salarii de...

2023 – Încă mai există firme de transport care oferă salarii de 3000 RON pentru șoferii profesioniști

405
0

Uneori stau și mă întreb unde se oprește tupeul unora care se intitulează patroni, cât de jos sunt dispuși să coboare salariile atunci când vine vorba despre zonele defavorizate.

De multe ori am impresia că oamenii au ieșit la pescuit, poate pică vreo gâscă sau ceva de genul, altfel nu-mi explic cum poți să vii cu o astfel de ofertă pentru un șofer profesionist.

Eu unul dacă aș fi patron și nu mi-al permite să angajez pe un salariu decent (de la 5000 de lei net în sus), nu aș mai angaja. Aș munci eu sau aș pune lacăt pe poartă.

Se pare că unii au obrazul foarte gros și nu se tem să intre în hățișurile unei colaborări care ar putea fi confundată cu sclavia modernă. Sclavia modernă înseamnă muncă pe bani de nimic, pe bani care nu-ți ajung să trăiești nici măcar la limita subzistenței.

Spre exemplu, o chirie la Drobeta Turnu Severin costă în medie 1000 de lei pe lună, cu utilități ajunge la 1500-2000 de lei pe timp de iarnă.

Dacă tu câștigi 3000 de lei ca șofer profesionist, iar cheltuielile tale cu chiria sunt 2000 de lei, mai cheltui 1000 de lei pe mâncare de luni până vineri, cu ce bani mai rămâi după o lună de muncă?

Ajungi să muncești absolut degeaba pentru un patron care mai mult ca sigur va prospera. Lipsa de respect a omului față de om este ceva la care noi ca societate mai avem mult de lucrat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.