Acasă Colțul camionagiilor 4 probleme grave cu care se confruntă șoferii profesioniști în România

4 probleme grave cu care se confruntă șoferii profesioniști în România

595
0
camioane NOI

Șoferii profesioniști care lucrează pe România sau care au doar încărcări/descărcări în România activitatea lor de bază desfășurându-se preponderent în Europa, se confruntă cu foarte multe probleme aici, pe meleagurile mioritice. Astăzi discutăm despre cele mai importante 4 dintre ele, cu toate că este dificil să ne oprim la cifra 4.

4 probleme grave cu care se confruntă șoferii profesioniști în România

  1. Lipsa condițiilor umane. Efectiv nu ai unde să-ți faci nevoile, nu ai unde să faci un duș, nu ai unde să-ți speli hainele, nu ai unde să mănânci o mâncare caldă mai ieftină. Viața de șofer pe România este o boschetăreală totală, mult mai gravă decât viața pe comunitate, unde de bine de rău mai dai de un duș, de o mașină de spălat, chiar dacă este contra cost. În România nici contra cost nu ai unde să faci o baie după o zi de muncă.
  2. Lipsa adreselor și a GPS-ului. Din România, deși știu că pare o glumă, anii 90 încă nu au plecat, încă te mai poți descurca cu harta pentru că GPS-ul nu funcționează așa cum trebuie, iar Google Maps nu este pentru camioane. Nu ai adrese, iar dacă le ai, constați de cele mai multe ori că nu sunt corecte, ori încărcarea/descărcarea trebuie să aibă loc la cu totul altă adresă față de cea de pe documente.
  3. Lipsa parcărilor. O problemă foarte mare pentru că lipsa parcărilor obligă șoferii să depășească timpii de conducere. Timpii de conducere odată depășiți chiar și cu câteva minute, devin subiect de amendă din partea ISCTR. Acum, depinde peste cine dai la ISCTR, dacă dai peste un bugetar pus pe adunat bani la buget pentru pensii speciale, nu ai cu cine să te înțelegi. Este frustrant să muncești pentru a plăti amenzi, nu?
  4. Sălbaticii de pe șosele. Modul în care se circulă în România pe drumurile publice e ceva după care Discovery sau National Geografic ar putea lejer să toarne un documentar, dacă nu chiar o serie întreagă gen Orange County Choppers. Țara e plină de psihopați cu permise cumpărate, de bețivi și de drogați care nu au altceva mai bun de făcut după ce consumă decât să se urce la volan. Nu mai punem la socoteală nervii pe care ți-i produc oamenii care nu consumă nimic dar care din păcate au un IQ mult sub cel al consumatorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.