Acasă Editorial Cât de dificil este să obții permisul de conducere categoria B în...

Cât de dificil este să obții permisul de conducere categoria B în București? 3 sfaturi care te pot ajuta

309
0

Traficul din București este ceva unic în România, poate chiar unic în lume. Se circulă mai mult decât haotic, aglomerația este sufocantă, regulile de circulație rămân la stadiul teoretic iar în practică fiecare circulă după cum îl taie capul. Ei bine, în aceste condiții, cât de dificil este să obții permisul de conducere categoria B în București?

În principiu, nimic nu este imposibil, însă trebuie să se întâmple simultan două lucruri: să-ți dorești cu adevărat să reușești și să ai alături oameni care chiar își dau interesul să te ajute. Școlile de șoferi din România, în special din București au devenit în timp mai mult niște fabrici de bani, ducând o lipsă acută de timp și de interes pentru a educa într-adevăr elevii, cel puțin cam asta se întâmplă în cadrul școlilor de șoferi de mari dimensiuni din capitală.

Dacă vrei să dai de permis pentru categoria B în București și îți e cam frică de ce urmează, nu te speria. Există câteva sfaturi simple pe care dacă le urmezi, cu siguranță totul va fi bine și experiența ta va fi una pozitivă, nicidecum una traumatizantă. Ambiția repet, contează foarte mult…

3 sfaturi care îți vor fi de folos dacă dorești să dai de permis pentru categoria B în București

  1. Tratează problema cu maxim de seriozitate. Majoritatea elevilor care pică examenul pentru permis în București o fac pentru că nu tratează problema cu maxim de seriozitate. Ce înseamnă maxim de seriozitate? Ei bine, pornind de la a-ți face timp oricând pentru a merge la orele de conducere și terminând cu orele de legislație de la sală care trebuie TOATE parcurse. Foarte mulți tineri vor să facă doar 5-6 ore de conducere în ziua de azi în ideea că ei se pricep, la sală nu se duc niciodată la orele de legislație apoi pică examenul și se plâng de „duritatea” acestuia. Examenul auto trebuie luat în serios, trebuie să te apuci să înveți legislația din timp, dinainte de a începe efectiv școala de șoferi iar când vine vorba despre orele de conducere, sunt necesare TOATE 30, nu doar 5-6. Discutăm despre un examen destul de important care trebuie tratat cu maxim de seriozitate.
  2. Fii pregătit să investești în tine, nu căuta prețurile cele mai mici. Spuneam mai sus despre elevii care vor să facă 5-6 ore de conducere, căci ei „se pricep să conducă”. Ei bine, mulți dintre ei doresc acest lucru și ca să iasă cât mai ieftin cu școala de șoferi. Știm cu toții faptul că în România se trăiește greu, că banii sunt puțini, că există mentalitatea lui „cât mai ieftin”, însă niciodată nu ar trebui să ne zgârcim atunci când investim în noi. O școală de șoferi serioasă nu o să fie niciodată una foarte ieftină, dar nici una exagerat de scumpă. Prețul cel mai mic aduce de obicei necazuri, probleme și epocala zicală românească „Zgârcitul plătește întotdeauna dublu!”. Până la urmă, o dată în viață faci școala de șoferi, o dată în viață dai examenul, de ce să cauți să ieși cât mai ieftin?
  3. Alege o școală de șoferi mică, cu vechime și instructori recomandați. Școlile de șoferi s-au înmulțit în România precum ciupercile după ploaie. Unele au rezistat pe piață ani de zile din pricina seriozității, altele n-au rezistat. Din moment ce școlile de șoferi de mari dimensiuni au devenit fabrici de bani, este posibil să școlească elevii pe repede-înainte și astfel să apară probleme precum ciupitul orelor de conducere, programări anulate sau la intervale prea mari de timp și așa mai departe. Cea mai bună școală de șoferi București rămâne școala mică, cu vechime pe piață și cu instructori recomandați precum Școala Dicu. Școlile de șoferi de mici dimensiuni nu și-au făcut un obicei din a se supra aglomera cu elevi și din fericire încă mai acordă suficient timp pregătirii acestora.

Acestea fiind spuse, a promova examenele pentru permisul de conducere categoria B în București nu este dificil atât timp cât îți dorești cu adevărat să reușești, tratezi problema cu maxim de seriozitate, nu te sfiești să investești în tine și alegi o școală de șoferi precum Școala Dicu unde există oameni pasionați care chiar se ocupă de elevi. Traficul într-adevăr, în București este ceva de groază dar mai mult ca sigur ambiția și dorința de a reuși pot să învingă orice frică, în special atunci când ai alături oameni cu adevărat profesioniști care se vor implica 100% în procesul de educație.

Date de contact Școala de Șoferi Dicu

Adresa: Str. Moinești Nr. 73, Sector 6, București

Telefon: 0722.97.88.76

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.