Acasă Informații Utile Cum poți face bani rapid dacă ai permis de conducere categoria B?

Cum poți face bani rapid dacă ai permis de conducere categoria B?

153
0

În România există o foarte mare problemă cu joburile part time și anume că nu prea există, iar atunci când ele există, statul are grijă să le impoziteze în unele cazuri precum joburile normale de 8 ore, cu alte cuvinte muncești 4 ore și trebuie să plătești contribuții cât pentru 8 ore. O asemenea aberație nu mai există probabil nicăieri în lume, iar întrebarea de bază pe care mulți dintre noi o avem, este cum putem face rost de niște bani rapid, dacă avem permis de conducere categoria B, fără să fim nevoiți să plătim tot ce ne intră-n cont la mizeria numită statul român.

Cum poți face bani rapid dacă ai permis de conducere categoria B?

Livrări prin Tazz, Glovo, Uber Eats, Bringo

Poți face livrări la domiciliu cu mașina personală, chiar dacă Tazz, Glovo sau alte companii care-ți vor da de muncă, nu-ți for plăti niciun leu pentru faptul că tu livrezi cu autoturismul proprietate personală. Dacă ești decis să faci acest compromis, dacă nu te deranjează faptul că livrezi cu mașina gratis pentru alții, poți face niște bani destul de rapid, întrucât înrolarea în aceste platforme se face rapid, iar plata se face în fiecare zi de luni. Așadar dacă ai nevoie de bani și ai un weekend liber, cu siguranță poți face câteva sute de lei fără să stai pe gânduri și luni să ai banii în cont.

Ride sharing prin Uber, Bolt

Deși există condiții puțin mai stricte decât la Tazz, Glovo, nu este foarte dificil de accesat și de lucrat prin aceste platforme. Poți face un fel de taximetrie după ce-ți iei un atestat special, eventual îți faci și un mic SRL prin care să încasezi toți banii și astfel să nu mai ai de-a face cu contractele de muncă. Te poți angaja și pe persoană fizică dar este mai avantajos prin SRL. Desigur, aici există o mică problemă și anume Uber și Bolt nu sunt în toate orașele din România, de fapt sunt doar în cele mai mari orașe din țară, ele lipsesc cu desăvârșire din orașele mici de provincie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.