Acasă Colțul camionagiilor Actul adițional pentru DIURNĂ – Cum NU trebuie să arate!

Actul adițional pentru DIURNĂ – Cum NU trebuie să arate!

156
0

Actul adițional pentru diurnă reprezintă documentul care-i garantează șoferului profesionist încasarea diurnei negociate la interviul de angajare. Lipsa acestui document poate pune șoferii profesioniști față în față cu diurna minimă de 35 euro / zi, cu toate că la negocieri s-au înțeles verbal la o sumă de 80 de euro.

Din păcate, firmele de transport sunt foarte inventive atunci când vine vorba despre atras toate avantajele de partea lor, ori de a încerca să păcălească efectiv șoferii profesioniști pe care-i angajează. Un astfel de document a ajuns și la noi și este foarte interesant de studiat puțin pentru că sunt singur că există N astfel de cazuri. Iată așadar cum NU trebuie să arate un act adițional pentru diurnă.

d) Prestațiile în bani aferente desfășurării activității în străinătate se vor efectua în euro, prin virament bancar, în funcție de zilele calendaristice, sunt cuprinse între 35 de euro / zi și 87.5 euro / zi, în funcție de necesități, conform legislației în vigoare referitoare la îndemnizația legal acordată angajaților. 

Absolut ilegală această formulare, în actul adițional pentru diurnă trebuie stipulat CLAR cuantumul acesteia, fără să existe loc de interpretare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.