Acasă Colțul camionagiilor Noua găzduire WordPress de la Cyberfolks arată chiar bine!

Noua găzduire WordPress de la Cyberfolks arată chiar bine!

144
0

WordPress este de departe una dintre cele mai simple și mai stabile platforme pentru cei care doresc să pună bazele unui un website în 2024, fie el chiar și magazin online. În ultimii ani, companiile de găzduire au început să vină cu oferte speciale pentru găzduire WordPress, pachete special adaptate pentru ca site-urile să funcționeze mult mai bine față de situația în care ar fi fost încărcate pe o găzduire normală. Astăzi găzduirea specializată WordPress este net superioară.

De ce găzduirea WordPress este net superioară? Ei bine, aici sunt câteva lucruri de specificat. În primul rând Google a început să pună destul de mult accent pe rapiditatea cu care se încarcă site-ul. Astfel, o găzduire WordPress este optimizată pentru un TTFB de 5 ori mai rapid. Spre exemplu TTFB pentru o găzduire clasică este 473 în timp ce pe găzduire WordPress scade sub 100, respectiv 98. Un site mai rapid înseamnă un site mai bine indexat în Google.

Cei de la Cyberfolks folosesc pentru găzduirea lor WordPress LiteSpeed server, de departe cel mai rapid webserver, alături de LS Cache și discuri SSD NVMe. După cum știm, tehnologia NVMe este de departe cea mai rapidă pe parte de stocare media existentă în lume la ora actuală. Cu aceste componente, site-urile găzduite pe acest tip de găzduire se vor încărca mult mai repede indiferent de dispozitivele de pe care sunt accesate, calculatoare, laptopuri sau smartphone.

Găzduirea WordPress a devenit o alegere excelentă și pentru magazinele online. Fiind o găzduire foarte rapidă, reușește să țină oamenii pe site și astfel, cresc șansele să cumpere efectiv ceva. Conform studiilor, dacă o pagină web se încarcă în mai mult de 3 secunde, majoritatea utilizatorilor abandonează portalul și merg în altă parte. Cu toate că un magazin online are dimensiuni destul de mari, cei de la Cyberfolks au pachete de găzduire WordPress adresate și acestora.

Cele 4 pachete de găzduire WordPress de la Cyberfolks

wp_IN!

Este un pachet de găzduire care acum poate fi achiziționat cu doar 3.99 euro / lună (maxim 3 luni). Este adresat începătorilor, celor care sunt la prima tentativă de a-și crea un blog sau un portal după preferințe. Dispune de 10 GB spațiu NVMe pentru stocare, CPU 200%, 4 GB RAM și permite atașarea unui singur domeniu.

wp_UP!

Este un pachet de găzduire WordPress adresat bloggerilor și companiilor de mici dimensiuni, care se află la început de drum. Oferta include 20 GB spațiu de stocare NVMe, 400% CPU, 8 GB RAM și de asemenea, permite atașarea unui singur domeniu. Ca și costuri, acum la ofertă, poate fi accesată la doar 4.39 euro / lună. (maxim 3 luni)

wp_GO!

Este un pachet de găzduire WordPress adresat companiilor și magazinelor medii ca dimensiune. Aduce în prim plan 60 GB stocare NVMe, 600% COU, 12 GB RAM și permite atașarea a două domenii. De asemenea, clienții care aleg acest pachet mai beneficiază și de IP dedicat, SSL comercial și prioritate la suportul tehnic. Cost:4.99 euro / lună (maxim 3 luni).

Wp_FLY!

Este un pachet de găzduire WordPress adresat companiilor de mari dimensiuni dar și dezvoltatorilor. Aduce în prim plan 120 GB NVMe  stocare, CPU 800%, 16 GB RAM și permite atașarea a 4 domenii pe cont.  De asemenea, clienții care aleg acest pachet mai beneficiază și de IP dedicat, SSL comercial și prioritate la suportul tehnic. Cost: 11.99 euro / lună (maxim 3 luni).

Acestea sunt pachetele pentru găzduire WordPress oferite de Cyberfolks în această perioadă, prețurile sunt foarte bune și chiar dacă sunt pe maxim 3 luni, cu siguranță cei care le vor încerca vor continua cu ei și după finalizarea promoției, întrucât discutăm despre o companie care de ani buni furnizează servicii profesionale de găzduire și nu a fost implicată în nicio problemă cum s-a întâmplat cu alte companii de găzduire WEB din România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.