Acasă Colțul camionagiilor DAF XG sau Mercedes Actros? Camioanele cu cele mai moderne și confortabile...

DAF XG sau Mercedes Actros? Camioanele cu cele mai moderne și confortabile interioare din lume

120
0

Lumea se schimbă și pe măsură ce evoluăm, tehnologia devine din ce în ce mai avansată. Dacă ai fi spus cuiva în urmă cu 30 de ani că astăzi vom avea camioane cu oglinzi interioare, bazate pe camere video, probabil te-ar fi crezut mult prea visător, asta ca să nu zic nebun. În realitate, tehnologia evoluează în direcția pe care o dictează propria noastră imaginație. Astăzi, cele mai tehnologizate camioane, dacă le putem numi așa, sunt DAF XG și Mercedes-Benz Actros, discutăm așadar cu două dintre camioanele cu cele mai moderne interioare din lume la ora actuală.

Interior DAF XG

Interiorul DAF XG se bazează pe capacitatea de a fi ajustat în funcție de nevoile și necesitățile șoferului. Spre exemplu, atunci când vine vorba despre capacitatea de a ajusta scaunul sau volanul, DAF XG vine cu cele mai multe opțiuni de pe piață. Zona de dormit este și ea la înălțime atât cu paturile de 80 cm lățime dar mai ales cu opțiunile care pot fi comandate. Spre exemplu, DAF XG are și un model de pat electric, capabil să se ajusteze în funcție de necesitățile șoferului, astfel încât să se obțină un maxim de confort. Un șofer odihnit este un șofer care dă randament maxim.

La capitolul spații de depozitare DAF XG nu dezamăgește niciodată. Există spațiu imens la nivelul plafonului, deasupra bordului, în buzunarele de la uși, în zona de dormit și bineînțeles sub pat. Camionul poate fi echipat cu cuptor cu microunde, cafetieră și chiar televizor chiar din fabrică, astfel încât șoferul să se bucure de confortul maxim chiar din prima zi. Și la capitolul lumini ambientale camionul stă foarte bine, are un total de 15 LED-uri la interior, plus strips.

Interior Mercedes Actros

Interiorul unui Mercedes Actros pare de asemenea desprins dintr-un film SF, plin de tehnologie și de ecrane. Șoferul se bucură de confort sporit prin intermediul MirrorCam și Multimedia Cockpit. Ca și opțiune, camionul poate fi echipat cu sistemul Active Drive Assist 2, sistem care va ușura munca șoferului și va crește nivelul de siguranță în timpul rulării. Sistemul de navigație Mercedes Benz Truck își face și el treaba, oferind asistență pentru semnele de circulație.

Ca și confort, Actros este ce trebuie. Zona de lucru și zona de locuit sunt separate și atent dotate cu iluminare LED pentru a crea confort dar în același timp fără să deranjeze în timpul condusului. Volumul de depozitare este de asemenea unul incredibil, se poate ajunge până la 332l deasupra parbrizului, în timp ce sub pat există un spațiu de depozitare de până la 558l. Frigiderul este și el unul colosal, de 36 litri. Patul are o lățime de 75cm și dispune de o saltea cu spumă rece, cu 7 zone, însă opțional se poate comanda o saltea net superioară PremiumConfort.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.