Acasă Colțul camionagiilor CURSURI DE SPECIALITATE – Arimarea mărfurilor

CURSURI DE SPECIALITATE – Arimarea mărfurilor

105
0

Arimarea mărfurilor – încă o lipsă de cunoștințe cu care șoferii profesioniști ies din școala de șoferi. Din păcate, atât școala de șoferi cât și cursurile pentru atestatele profesionale sunt o glumă proastă în România, sunt niște simple formalități care în realitate nu ajută pe nimeni. Șoferul profesionist odată ieșit de pe băncile cursurilor de pregătire profesională cade pradă discriminării la angajare din cauza faptului că nu știe să facă absolut nimic.

Arimarea mărfurilor este foarte importantă, întrucât șoferul este cel responsabil de marfa transportată din punctul A în punctul B. Dacă nu este bine legată riscă să fie deteriorată pe traseu sau chiar mai rău, riscă să cadă efectiv din remorcă. Aceste opțiuni nu trebuie să existe pentru un șofer cu adevărat profesionist, așa că am făcut rost de un curs de specialitate pentru arimarea mărfurilor, pe care puteți să-și descărcați și voi de AICI.

Sunt necesare schimbări majore măcar în ceea ce privește atestatul de transport marfă CPI. Programa predată în cadrul cursului este învechită și nu se discută nimic despre arimarea mărfurilor. Spre exemplu, în România în cadrul cursurilor CPI se învață diagrama pentru tahograful analogic, nicidecum tahograful digital. Astfel, șoferii profesioniști termină cursul și apoi habar nu au cum se introduc datele manuale pe tahograful digital. Mai mare rușinea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.