Acasă Colțul camionagiilor ATENȚIE la firmele de recrutare șoferi pentru străinătate – Multe umblă cu...

ATENȚIE la firmele de recrutare șoferi pentru străinătate – Multe umblă cu cioara vopsită

102
0

În România s-a creat un adevărat trend din exploatarea dorinței omului de a scăpa de sărăcie, așa că pe internet s-a umplut de anunțuri prin intermediul cărora, diverse firme de plasare a forței de muncă în străinătate, recrutează șoferi profesioniști.

Ideea este că nu toate firmele de recrutare sunt serioase, și din păcate multe dintre ele umblă cu cioara vopsită. Profită de disperarea românului și de nevoia lui de a avea un job bine plătit, îl duc afară la muncă și acolo românul constată că nu prea mai este nimic valabil din ce s-a discutat ori ce s-a semnat. Este absolut incredibil tupeul românului cu care este dispus să calce peste cadavrele altui român pentru un pumn de fise.

De ce majoritatea firmelor de recrutare una promit și lata oferă? Pentru că mereu găsesc oameni disperați să accepte orice numai să aibă parte de o viață mai bună. Ele-și iau comisionul de la client apoi nu le mai interesează decât să creeze o poveste minunată cu care să profite de naivitatea, de sărăcia și de disperarea șoferului profesionist român.

Păi nu am văzut noi clipuri pe internet cu oameni care au ajuns la muncă prin agenții și la fața locului în loc de cazare au găsit o bătaie de jos? Sau nu am văzut noi oameni care odată ajunși la muncă au constat că li se dă mult mai puțini bani decât normal? Așa e când te duci la muncă într-o țară în care nu știi nici măcar să ceri o pâine.

Și dacă ești nemulțumit o să ți se spună cu un tupeu incredibil că dacă nu-ți convine, poți să-ți cauți în altă parte de muncă, cel care-ți spune asemenea vorbe știe foarte bine că nu ai unde să cauți sau ce să găsești. Așadar, dacă vă bate gândul să plecați la muncă afară ca șoferi profesioniști, prin intermediul agențiilor de recrutare, aveți foarte mare grijă pentru că marea lor majoritate nu sunt corecte și cinstite, nici cu angajații nici cu angajatorii. Sunt genul de țepe nenorocite care caută să păcălească pe toată lumea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.