Acasă Colțul camionagiilor TIK TOK – Soluție pentru plictiseală sau un pericol la volan?

TIK TOK – Soluție pentru plictiseală sau un pericol la volan?

106
0

TIK TOK a devenit demult platforma preferată a șoferilor profesioniști și nu este greu de înțeles de ce. Spre deosebire de YouTube, Facebook și altele, TIK TOK este singura platformă care permite alăturarea în timpul LIVE-ului a altor participanți, în număr destul de mare am putea spune. Există LIVE-uri în care se pot alătura discuției până la 8 membri.

Bine, nu mai punem la socoteală cadourile care se pot da, întrucât donații se pot face pe toate platformele de socializare. Pe TIK TOK însă cred că sunt de departe cele mai mari comisioane, utilizatorii rămân doar cu 30% din ce primesc drept donații, restul de 70% rămâne la chinezi. O afacere deloc convenabilă am putea spune judecând după cifre.

În ziua de azi nu cred că mai există șofer profesionist român care să nu aibă cont de TIK TOK. E bine că reușesc să se cunoască reciproc, să participe la discuții, să-și dea cu părerea legat de anumite probleme întâmpinate în câmpul muncii. Deși se spune că poporul român este unul complet dezbinat, pare că TIK TOK ar contrazice puțin această afirmație.

E destul de dificil pentru șoferii profesioniști fără un pic de entertainment. Plictiseala poate atinge cote maxime în cadrul acestei meserii, iar conexiunea cu alți oameni legați de aceeași pasiune poate să ajute foarte mult în acest sens. Cred că în ziua de azi nimeni nu-și mai poate imagina meseria de șofer profesionist fără internet, smartphone sau TIK TOK.

Problema pe care am observat-o la mulți șoferi profesioniști este că fac LIVE din mers și în loc să se uite la drum, stau cu ochii în ecranele telefoanelor. Din păcate meseria aceasta este una în care o secundă contează foarte mult, poate face diferența între viață și moarte. E bun și TIK TOK atunci când nu ești în mișcare, părerea mea…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.