Acasă Colțul camionagiilor Cu pompița pe rezervor – noul model de antreprenor român care „a...

Cu pompița pe rezervor – noul model de antreprenor român care „a muncit afară și s-a ridicat”

185
0

Imaginile cu camionul dotat cu „pompiță” pe propriul rezervor, conectat cu furtunuri la rezervorul altuia au făcut înconjurul lumii și reprezintă de fapt modelul de patron român care „a muncit și s-a ridicat”.

E plin internetul de fel de fel de „reușiți în viață” care se laudă cu tot felul de vacanțe exotice, mașini de lux, însă când sunt întrebați cum au reușit să ajungă la asemenea bogății într-un timp atât de scurt, ori devin irascibili și evită să răspundă, ori îți aruncă în față zicala lui Dorian Popa cu „Munciți fraților, munciți!”, încercând să sugereze că ei din muncă cinstită au dobândit ce au.

Nu cred că există domeniu mai plin de antreprenori fake precum domeniul transporturilor, în care fel de fel de cocalari, mulți dintre ei habar nu au să se iscălească, se fălesc cu fel de fel de averi dobândite cică în urma afacerilor cu transportul rutier de marfă.

Se laudă cu camioane care mai de care, cu contracte la care alții doar visează, însă în realitate sunt doar niște oameni care dacă nu au furat sau au făcut transport cu motorina altora, sunt doar niște oportuniști care au știut pe cine să pune-n fund pentru a primi anumite colaborări. Este destul de greu să iei în serios un antreprenor care nu-i capabil să scoată 3 vorbe coerent, că a muncit el și că a făcut saci de bani din muncă cinstită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.