Acasă Colțul camionagiilor Comunicarea cu angajații – cea mai mare problemă a firmelor de transport...

Comunicarea cu angajații – cea mai mare problemă a firmelor de transport din România

94
0

Clipul de mai jos cu dispecera / patroana de firmă de transport care vorbește cu șoferul ca la ușa cortului a făcut cu siguranță înconjurul planetei pentru că nu este normal un asemenea comportament. De fapt, comunicarea cu angajații este de departe cea mai mare problemă a firmelor de transport românești în ziua de azi și totul pleacă de la ideea de respect. Firmele românești de transport nu mai au respect față de angajați iar acest lucru generează efectiv criza de șoferi de care toată lumea vorbește. Omul care nu se simte respectat la locul de muncă nu va sta niciodată.

Firmele de transport au o problemă cu comunicarea din două mari motive

  1. Pentru a pune bazele unei firme de transport în România nu ai nevoie de foarte mulți bani. Spre exemplu oricine poate deschide un SRL cu 200 de lei, atât este minimum de capital social necesar în România pentru a deschide o firmă. Din păcate, oamenii lipsiți de educație financiară sunt de obicei lipsiți și de cei 7 ani de-acasă, așa că nu e de mirare că nu știu să se poarte frumos cu cei din jur. Prea mult se facilitează înființarea firmelor în România. Sunt oameni care nu au nici măcar 4 clase și încep să facă afaceri, este clar că vor avea deficiențe și pe alte planuri nu doar pe parte economică.
  2. Patronii de firme de transport, marea lor majoritate sunt capabili să calce pe cadavre. Pentru bani, sunt în stare de orice, sunt capabili să ia orice fel de curse mai ales pe sectorul 3.5 tone, apoi să împingă angajatul de la spate să o calce. Oamenii nu mai știu de oboseală, de somn, tot ce-i interesează pe ei este ca șoferul angajat să meargă aproape non stop, să le producă lor bani. Este evident faptul că cu asemenea oameni nu se poate comunica, nu se poate înțelege nimeni, ei sunt genul de oameni care atunci când le lucrezi și pleci din firmă, nu-ți mai dau diferența de bani pe motive inventate. Nu că s-ar pricopsi cineva cu acea sumă de bani, dar oamenii au mentalitate lacomă, dacă pot să ia niște bani care nu-s ai lor fără să pățească nimic, de ce să nu o facă? Aveți mai jos clipul cu pricina, trageți voi singuri concluziile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.