Acasă Știri Auto Ferrari 360 Modena transformat în LIMUZINĂ

Ferrari 360 Modena transformat în LIMUZINĂ

101
0

Atunci când vine vorba despre imaginația atelierelor de customizat autoturisme, se spune că doar cerul este limita. De-a lungul timpului, am văzut multe autoturisme normale modificate și transformate în limuzine de lux, însă adevărul este că niciodată nu am văzut o asemenea transformare pentru un Ferrari. Mașinile super sport nu prea sunt implicate în asemenea proiecte atât din cauza lipsei de spațiu dar mai ales din cauza costurilor foarte mari de achiziție.

În Australia, un Ferrari 360 Modena, fabricat în 2003, a fost modificat într-o limuzină de lux capabilă să transporte în condiții maxime de confort până la 10 persoane. Evident, pielea, barul nu lipsesc din cadrul acestei transformări absolut incredibile. Mașina dispune de nișe dotări mai ciudate pentru o limuzină de lux, precum motorul aspirat V8 de 3,6 litri capabil să producă 400 de cai putere, alături de o transmisie manuală în 6 trepte. Probabil este singura limuzină cu cutie de viteze manuală din lume la ora actuală. Invitații care vor folosi limuzina vor simți probabil din plin această cutie.

Ca și preț, această limuzină costă aproximativ 436.000 de dolari australieni, sau 264.000 de euro mai bine zis, o sumă destul de mare pentru un Ferrari manual din 2003, dar destul de mică pentru un vehicul care se dorește a fi până la urmă o limuzină de lux. În prezent, kilometrajul este destul de redus, mașina având undeva la 65.000 de kilometri la bord.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.